Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ενταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Φέρεται να την εξέδιδε

Πρόκειται για το 8ο ένταλμα σύλληψης για την εν λόγω υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης για πρόσωπο το οποίο φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη.

Ειδικότερα, στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως φέρεται να εξέδιδε και αυτός την 12χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να της έκλεινε ραντεβού με άνδρες όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.
Τον « Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν μαστροπού.

Από την έρευνα φαίνεται να προκύπτει πως το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

 

in.gr

 

Shares