Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ξεμπρόστιασε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Βελόπουλος! “Βούλιαξε” από κόσμο το Αγρίνιο!

“Φωτιά” πήρε η πολιτική καθεστηκυία τάξη μετά από την πύρινη αποκαλυπτική ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων έφερε στην φόρα φορείς που αισχροκέρδησαν από τις φορομπηχτικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε σαφέστατη την θέση του ενώπιον εκατοντάδων ακροατών του και δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του που τον παρακολούθησαν, πως δεν πρόκειται η Ελληνική Λύση να συγκυβερνήσει με τα πολιτικά κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον βίο και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Έπειτα προχώρησε στην παρουσία των προγραμματικών θέσεων της Ελληνικής Λύσης. Ο κ. Βελόπουλος σημειώνει επαναλαμβανόμενα ότι η Ελλάδα για να πάψει να εξαρτάται ενεργειακά, θα πρέπει να βασιστεί στην παραδοσιακή αξιοποίηση ενέργειας διαμέσου της εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου. Παράλληλα δεν πρέπει η χώρα να εμπλέκεται σε πολέμους, που δεν της συμφέρει, ώστε να διατηρεί όσο το δυνατότερο στενές σχέσεις με χώρες συμμάχους σε πολιτιστικό και οικονομικό φάσμα, όπως η Ρωσία. Τόνισε επιπλέον ότι η Ελλάς πρέπει να ξεκινήσει να παράγει πλούτο για να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να προσελκυστούν επενδύσεις με την ενίσχυση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα και όχι να παραμένει μια χώρα που προσφέρει μόνο υπηρεσίες.

Κατόπιν έκανε αναφορά σε φορείς και ολιγάρχες, οι οποίοι αισχροκέρδησαν και πλούτησαν εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου εξαιτίας των φορομπηχτικών πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά και των προγενέστερων πολιτικών ηγεσιών. Που πήγαν τα χρήματα από την ρήτρα προσαρμογής; Ποιους πληρώνει ο Έλληνας, όταν πληρώνει στο ρεύμα “πράσινο” φόρο; Με ποιανών χρήματα μοιράζονται επιδόματα και επιχορηγήσεις ρεύματος;

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι κατάντια και εξευτελιστικό να αναγκαστεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα να κλείσουν τα καλοριφέρ τους, τα μέσα θέρμανσης, τα φώτα του σπιτιού και της επιχείρησής του λόγω της ενεργειακής κρίσης που η κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε.

 

Δείτε το βίντεο εδώ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares