Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Εννέα χρόνια φυλακή στον «δράκο» των Ιωαννίνων

filaki_ασσσ

Είχε επιτεθεί σε 18 νεαρές κοπέλες στην πόλη των Ιωαννίνων και είχε αποπειραθεί να τις βιάσει, τον Οκτώβριο του 2017.


Δυο χρόνια μετά την σύλληψή του και ενώ κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την πρωτόδικη καταδίκη του, οδηγήθηκε τελικά στις φυλακές ο 30χρονος -σήμερα- «δράκος» που είχε επιτεθεί σε 18 νεαρές κοπέλες στην πόλη των Ιωαννίνων και είχε αποπειραθεί να τις βιάσει, τον Οκτώβριο του 2017.

Ο 25χρονος -τότε- επίδοξος βιαστής έστηνε καρτέρι τις νύχτες και, όταν εντόπιζε νεαρά κορίτσια που κυκλοφορούσαν μόνα, τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους και πριν μπουν μέσα εξαπέλυε την επίθεσή του. Η δράση του γίνει εφιάλτης για την τοπική κοινωνία, αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων. Στην πρώτη δίκη, που είχε γίνει το 2020 στην Πρέβεζα, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών, όμως αντικαταστάθηκε με περιοριστικούς όρους και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό έγινε από το Εφετείο Ιωαννίνων, το οποίο έκρινε τον 30χρονο ένοχο για μία απόπειρα βιασμού και 14 περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά και έδωσε εντολή να την εκτίσει σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares