Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ένα μεγάλο κρεβάτι: Ο Τόσιτς συγχώρεσε τη Γελένα επειδή… ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ…

Μετά τα όσα βγήκαν στη φόρα με τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γελένα Καρλέουσα και το ταξίδι της τελευταίας στην Κίνα όπου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής σύζυγος της Ντούσκο Τόσιτς, πολλοί απόρησαν πως ο Σέρβος αμυντικός την συγχώρεσε.Ενα σερβικό σάιτ έφερε στο φως της δημοσιότητας τον λόγο που ο Τόσιτς δεν χώρισε την ξανθιά καλλονή μιας και ο ίδιος της είχε ρίξει… κέρατο με πρώην κοπέλα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Τόσιτς είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την Σοφία Μιλόγεβιτς. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν επισκεφτεί το Βελιγράδι λίγο καιρό πριν την αλλαγή του έτους.

Ο Ντούσκο και η Σοφία είχαν συναντηθεί τον Οκτώβριο σε ένα εστιατόριο και συνέχισαν να έχουν επαφή με αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει πως είχαν χαλαρώσει τόσο πολύ που φιλήθηκαν δημόσια κιόλας.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο “Hua, hua” στο Βελιγράδι», εξηγεί η πηγή της ιστοσελίδας και συνεχίζει:

«Ήταν σε συνεχή επαφή μετά από αυτό και κατόπιν συμφώνησαν για το πότε θα επέστρεφαν ξανά στο Βελιγράδι. Ο Ντούσκο επέστρεψε στη Σερβία κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής που είχε με τη Γκουανγκτζού και τότε ήρθε και η Σοφία στο Βελιγράδι. Αν και η Γελένα και τα παιδιά ήταν στο σπίτι, ο Ντούσκο συναντήθηκε και πάλι με το μοντέλο».

Η τραγουδίστρια που έχει γίνει viral για το ερωτικό σκάνδαλο με τον Βράνιες ενημερώθηκε από φίλους ότι ο σύζυγός της είναι ερωτευμένος με την πανέμορφη Μιλόγεβιτς και έκανε έναν χαμό όταν το έμαθε: «Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε», είπε καλά πληροφορημένη πηγή.

Δείτε την Σοφία Μιλόγεβιτς…

https://www.instagram.com/p/BhPEJXoHmT3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrTrJjqgFiT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BstghLmFM5d/?utm_source=ig_embed

.sdna.gr

Shares