Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων ο Κ.Μπακογιάννης έστειλε εισήγηση για την έγκριση του τζαμιού στον Βοτανικό…

Μπορεί η Τουρκία τον τελευταίο καιρό να μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί, το ίδιο έκανε και με την Μονή της Χώρας. Μπορεί να υπάρχει συνεχής ένταση στο Αιγαίο, όμως την ίδια ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων έστειλε εισήγηση για τη δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό, κάτι το οποίο έχει αποτελέσει αντικείμενο και έντονων πιέσεων από την Άγκυρα, με τον ίδιο τον Ερντογάν να έχει απαιτήσει πολλές φορές την λειτουργία του τζαμιού!

Η τουρκική προπαγάνδα εδώ και καιρό έχει βασιστεί στ’ ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Το «χατήρι» μάλλον της Άγκυρας φαίνεται πως θέλει να κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα καλείται το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων από τον Κώστα Μπακογιάννη να εγκρίνει την παραχώρηση του προαύλιου χώρου στον Βοτανικό από το Δημόσιο στο δήμο για να αναλάβει την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους.

Η προετοιμασία δηλαδή βρίσκεται στο φόρτε της για να μπορούν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας να προσεύχονται στον Αλλάχ τους και στο Ισλάμ.

Για του λόγου το αληθές δείτε τα έγγραφα που στάλθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους για να εγκρίνουν την ολοκλήρωση των εργασιών στο τζαμί που θα γίνει στην Αθήνα.

PDF iconeisigisi_gia_temenos.pdf

Shares