Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εμβόλια για covid-19: Παραδοχή ανεπάρκειας των εμβολίων αλλά συνέχιση τους στη Γερμανία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο απόλυτος παραλογισμός!!!

Στη Γερμανία φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γνωστό για τα…φιλογερμανικά του αισθήματα, καθώς πλέον ο εμβολιασμός κατά του covid-19 ορίζεται ως απαιτούμενη διαδικασία ενός φαύλου κύκλου σκευασμάτων που δεν μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται!!!

Όλοι μας θυμόμαστε το περιβόητο “τείχος ανοσίας”, που υπήρχε λόγω του εμβολιασμού. Τελικά όμως η πραγματικότητα δεν καταδεικνύει κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον το αντίθετο!!!

Η Γερμανία βρίσκεται στην αρχή ενός «κύματος φθινοπώρου και χειμώνα», δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Lauterbach. Οι νέοι κανόνες του κορωνοϊού τίθενται σε ισχύ το Σάββατο.

«Ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή», δήλωσε την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ (SPD) σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον προϊστάμενο του RKI Λόταρ Βίλερ σχετικά με την κατάσταση της πανδημίας. «Οι άλλες κρίσεις είναι πιο σημαντικές», είπε ο υπουργός. Αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο: «Βρισκόμαστε ξεκάθαρα στην αρχή ενός κύματος φθινοπώρου και χειμώνα».

Αυτό δεν φαίνεται μόνο στη Γερμανία – ο αριθμός των κρουσμάτων έχει επίσης αυξηθεί σε πολλές γειτονικές χώρες όπως η Γαλλία, η Δανία και η Ολλανδία, σύμφωνα με τον Lauterbach.

Ο Λάουτερμπαχ τόνισε: «Αυτό το κύμα δεν θα περιοριστεί τόσο γρήγορα». Ως εκ τούτου, ο υπουργός απηύθυνε έκκληση στις ομοσπονδιακές πολιτείες να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις προκειμένου να βρουν την κατάλληλη στιγμή για αντίμετρα.

Νέοι κανόνες Corona από το Σάββατο
Ο νέος νόμος για την προστασία από λοιμώξεις θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο. Τότε δεν ισχύει μόνο η απαίτηση μάσκας FFP2 στην κίνηση μεγάλων αποστάσεων. Στη συνέχεια, οι ομοσπονδιακές πολιτείες μπορούν, για παράδειγμα, να καταστήσουν ξανά υποχρεωτικές τις μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους χώρους.

Και το πιο ενδιαφέρον που συμπεραίνει πλέον ο καθένας μας αλλά ομολογεί και ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός:

“Ο εμβολιασμός μάλλον δεν λειτουργεί ενάντια στη νέα παραλλαγή. Σύντομα το προσαρμοσμένο εμβόλιο θα έρθει ξανά μετά από το προσαρμοσμένο εμβόλιο.”

ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Ιδού η δήλωση:

https://twitter.com/i/status/1575906943197061120

πληροφορίες από wdr.de

Shares