Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εμμονή Ερντογάν με την Ελλάδα: «Αν συνεχίσετε θα τελειώσει η υπομονή μας – Ο,τι λέω το εννοώ»

Ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, τη δεύτερη μάλιστα μέσα σε ένα 24ωρο


Υψηλούς διατηρεί τους τόνους ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιμένοντας για δήθεν προκλήσεις της Αθήνας κατά της Αγκυρας και απειλώντας ξανά ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», κάτι που -όπως λέει- «δεν αποτελεί φαντασίωση».

Σηκώνοντας το γάντι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα έδωσε σαφή απάντηση στο κρεσέντο προκλήσεων και παραβιάσεων της Τουρκίας, ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Anadolu, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του προεδρικού συμβουλίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Καφέροβιτς, και τα μέλη του συμβουλίου Komsic και Dodikο, ο Ερντογάν επανέλαβε την απειλή του ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», δηλώνοντας εμφατικά πως δεν αποτελεί φαντασίωση.

«Αυτό που λέω δεν κινείται στη σφαίρα της φαντασίας. Όταν λέμε ότι μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, όταν έρθει η ώρα, το εννοούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, και ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ισχυρίστηκε: «Έχουν νησιά (σ.σ. η Ελλάδα), υπάρχουν βάσεις σε αυτά τα νησιά, εάν συνεχιστούν οι παράνομες κινήσεις εναντίον μας, θα τελειώσει η υπομονή μας».

«Από τη στιγμή που βλέπουμε τη λύτρωση, πιστεύω ότι το ξέρει και η Ελλάδα. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα γίνουν τα απαραίτητα. Το κλείδωμα των ραντάρ είναι αυτό, αυτά τα βήματα δεν είναι καλός οιωνός» πρόσθεσε.

 

in.gr

Shares