Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Έμμα Καρυωτάκη: Νέο κύμα συγκίνησης για την 22χρονη που σκοτώθηκε

Η Έμμα σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο ύψος της Καμάρας. Το δυστύχημα συντάραξε ολόκληρη τη χώρα, λίγο πριν το τέλος του 2022…

Περίπου 40 μέρες έχουν περάσει από τότε που η 22χρονη Χανιώτισσα Έμμα Καρυωτάκη, έχασε τη ζωή της μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η ιστορία της άτυχης φοιτήτριας έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα η οποία παρακολουθούσε συγκλονισμένη τα γεγονότα και τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό τροχαίο που της στέρησε τελικά τη ζωή.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στην Έμμα, είτε την γνώριζαν προσωπικά είτε όχι.

Ένας από αυτούς, ο Ηλίας Μωραϊτης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, έγραψε ένα ποίημα αφιερωμένο στην ίδια, αλλά και σε όλους όσοι έχουν φύγει νωρίς.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει να χτυπά μετά τη δωρεά οργάνων που έγινε, δίνοντας ζωή σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού που ήταν στο τελικό στάδιο ανεπάρκειας και μέχρι τώρα υποστηριζόταν από δύο μηχανήματα.

«Μια καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει η μητέρα της, τονίζοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά». Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

 

newsit.gr

Shares