Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο το αήττητο ο Ολυμπιακός – Πολλές απουσίες και για τους δύο…

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα αντιμετωπίσει απόψε τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τους «ερυθρόλευκους» θα αρχίσει στις 19:15 (Novasports 2HD), με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές απουσίες. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα έχει μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Φετφατζίδη, η μεταγραφή του οποίου στην Αλ Αΐν δεν προχώρησε. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του Σόουζα και του Μαντσίνι για το αρχικό σχήμα, με τον Γερμανό τεχνικό του Άρη να λέει ότι σήμερα η ομάδα του θα επικεντρωθεί στο αμυντικό κομμάτι.

Και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός όμως θα έχει πολλές απουσίες, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, ώστε να μπορέσουν να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους. Συγκεκριμένα, δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι Σα, Τσιμίκας, Μπα, Γκιγιέρμε και Ελ Αραμπί. Την «ερυθρόλευκη» εστία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ και Γκασπάρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Καφού και Μπουχαλάκης. Δεξιά θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Λοβέρα και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Χασάν.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και η ΑΕΚ τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Η βαθμολογία στα πλέι οφ της Super League (μετά από 6 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 82
2. ΑΕΚ 62
3. ΠΑΟΚ 60*
4. Παναθηναϊκός 51
5. Αρης 38
6.  ΟΦΗ 36

*O ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών και εκκρεμεί η απόφαση του CAS

Shares