Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Ελληνική Λύση – Συντριπτική απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου στον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, με ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε παρέμβασή του στην τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, προέβη σε εξαιρετικά σοβαρές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο κος Βελόπουλος αποκάλυψε πως η κυβέρνηση δεν απέστειλε εκπρόσωπο στην ομιλία του Υπουργού Άμυνας Μιχάλη Γεωργαλλά, στην εκδήλωση τιμής για τους ήρωες της Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πεσόντων και Αγνοουμένων Πολεμιστών, στις Σέρρες, παρά την επίσημη πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Σερρών!

Ο κος Βελόπουλος αποκάλυψε επίσης την βεβήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου στην Σμύρνη, μέσα στον οποίο πραγματοποιήθηκε πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής. Να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης, που διασώθηκε από τις τουρκικές θηριωδίες του 1922, την οποία ο Δήμος Σμύρνης παραχώρησε σε εταιρεία, που διοργανώνει πάρτι!

Ακόμα, ο κος Βελόπουλος απαίτηση την επιστροφή της αντιαεροπορικής συστοιχίας Patriot, που σκανδαλωδώς πλέον βρίσκονται στην Σαουδική Αραβία, λόγω της πρόσφατης στροφής της χώρας στην Ανατολή και την ευθεία ρήξη με το δυτικό στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αποκάλυψε, επίσης, την σκανδαλώδη παρέμβαση του Ιταλού Υπουργού Εξωτερικων, ο οποίος επιθυμεί να βάλει την Τουρκία από την “πίσω πόρτα” στο εθνικής σημασίας έργο του Eat Med, το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ έχει εγκαταλείψει.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

επισυνάπτεται η φωτογραφία από την βεβήλωση του ιερού ναού στην Σμύρνη και το βίντεο με την παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

 

Shares