Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ελληνική Λύση – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΕΗ

Οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος που ανακοίνωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, δεν δικαιολογούνται από καμιά «παγκόσμια κρίση», από κανέναν «πόλεμο στην Ουκρανία».

 

Είναι μία συνειδητή προσπάθεια της διορισμένης διοίκησης να καταληστεύσει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και παράλληλα να ενισχύσει τους ιδιώτες παρόχους, στέλνοντας εκεί τους πελάτες. Προκαλώντας έτσι περαιτέρω ζημιά στην εθνική οικονομία.

Η διοίκηση της Δ.Ε.Η. θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ο ρόλος της επιχείρησης δεν είναι η κερδοσκοπία 10 ολιγαρχών, αλλά η ανταγωνιστική τιμή ρεύματος για 10 εκατομμύρια Έλληνες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται η μέγιστη απάτη της κυβέρνησης με την υποτιθέμενη «αναστολή» της ρήτρας αναπροσαρμογής, την οποία φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει ο ΣυΡιζΑ που σήμερα παριστάνει τον άμοιρο ευθυνών.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελληνική Λύση οφείλει να προειδοποιήσει ότι όσοι σήμερα κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων πιστεύοντας ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά. Για εμάς, δεν ισχύει κανένα «ακαταδίωκτο», καμιά «ασυλία», όταν διακυβεύεται το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Shares