Τελευταία Νέα

Έλληνες στρατιώτες «ξεσκεπάζουν» επ’ αυτοφώρω Τούρκο πράκτορα…

Κίνδυνος στα ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα…

Διαβάζουμε στο ethnos.gr:

Πηγές από τις ελληνικές «ειδικές υπηρεσίες» εκτιµούν ότι οι µυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας συντονίζουν τους άντρες της Στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι ακολούθως αναλαµβάνουν την «βρώµικη δουλειά».

Κατά τη διάρκεια επεισοδίων των τελευταίων 24ώρων, άνδρες που «χαρτογραφήθηκαν» ως µέλη της Τζαντάρµα, µε «υπερεξουσίες» στη δράση τους, εµφανίζονταν να δίνουν κόφτες σε µετανάστες για να ανοίγουν τρύπες στα συρµατοπλέγµατα. Με τον τρόπο αυτό εκµεταλλεύονταν τον πανικό που οι ίδιοι δηµιουργούσαν στον Εβρο, καθώς άλλοι συνάδελφοί τους είχαν αναλάβει τη ρίψη δακρυγόνων µε ειδικές συσκευές εκτόξευσης.

Όπως αποκαλύπτει το «Εθνος της Κυριακής», σε µία περίπτωση άνδρας της Τζαντάρµα, ο οποίος ήταν µεταµφιεσµένος σε µετανάστη, έγινε αντιληπτός από περίπολο της Ελληνικής Αστυνοµίας, ακριβώς πάνω στον φράχτη, περιτριγυρισµένος από µετανάστες που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα.

Αφού φρόντισε να ανοίξει τρύπα, άρχισε να συντονίζει τη διακίνηση.

Αστυνοµικοί τον αντιλήφθηκαν από τη µεταµφίεση. Τον προσέγγισαν, είδαν το όπλο που είχε πάνω του και ύστερα από ολιγόλεπτη ένταση ο «µετανάστης» τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα ενηµέρωσε µε το κινητό του τηλέφωνο για την «απρόσµενη» εξέλιξη.

Η Αστυνοµία σε συνεργασία µε τον Στρατό έχει οργανώσει τρεις ζώνες ελέγχου στον Έβρο, προκειµένου εάν κάποιος καταφέρει να περάσει από την πρώτη γραµµή, να εντοπιστεί στη συνέχεια. Συναγερµός έχει σηµάνει υπό τον φόβο οργανωµένης «προώθησης» σε ελληνικό έδαφος ποινικών, που κρατούνταν µέχρι πρότινος σε τουρκικά κέντρα κράτησης για παραβατικούς µετανάστες, αλλά και τζιχαντιστών που επιστρέφουν από τις εµπόλεµες ζώνες.

Αυτά γράφει το ethnos.gr! Προφανώς τέτοιοι πράκτορες έχουν περάσει στα Ελληνικά νησιά ή στην ελληνική ενδοχώρα!

Είναι συγκλονιστικός ο τρόπος, με τον οποίο καθοδηγεί ο τούρκος πράκτορας τους παράνομους μετανάστες στα σύνορα. Κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να συμβεί εντός ελληνικής επικράτειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares