Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ελλάδα – Κόσοβο: Ανακοίνωσε sold out η ΕΠΟ

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Κόσοβο απόψε το βράδυ (21:45, LIVE από το Newsit.gr) για την 4η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League C του Nations League, σε ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μάλιστα ότι υπήρξε sold out στην αναμέτρηση, με τον κόσμο να έχει “εξαφανίσει” όλα τα εισιτήρια του αγώνα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ελλάδα – Κόσοβο.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Κόσοβο (21:45), τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου προκριματικού ομίλου της League C του Nations League.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής, παρά τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες, έσπευσαν με πρωτοφανή για τα τελευταία χρόνια τρόπο να βρεθούν στο πλευρό της Γαλανόλευκης και να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρώτη θέση του ομίλου τους στο UEFA Nation League.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για την πρωτοφανή στήριξη.

 

newsit.gr

Shares