Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Πέρασε με 4 «ναι» και όλοι «υποκλίθηκαν»!

Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα να είμαστε πάντοτε δυνατοί.

Είναι το λατρεμένο σόου ταλέντων, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ και το παρακολουθεί ανελιπώς κάθε Σάββατο βράδυ, με σκοπό την απόλυτη διασκέδαση.

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο (22-1) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο σόου επί σκηνής, με τον υποψήφιο να μας δείχνει την ικανότητά του στα drums. Πριν ξεκινήσει να μας αποκαλύπτει το ταλέντο του, ο Άγγελος είπε στους κριτές για το θέμα υγείας που είχε από μικρό παιδί, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με τετραπληγία όταν ήταν ακόμα τεσσάρων μηνών.

Η μητέρα του αποφάσισε να τον πάει στο ωδείο, ώστε να μάθει να παίζει πιάνο, για να μπορέσει, με τον τρόπο αυτό, να καταπολεμήσει το θέμα υγείας του,με μια εναλλακτική μοεφή φυσικοθεραπείας. Ο Άγγελος εντυπωσίασε τους κριτές με το ταλέντο του, αλλά και με την δύναμη ψυχής που κρύβει μέσα του, μιας και, όπως του είπε και η Κρυσταλλία, εκτιμά το γεγονός ότι δεν το έβαλε κάτω, παρά το θέμα υγείας του, και τα κατάφερε τόσο καλά.

Ο Άγγελος απέσπασε τέσσερα ναι και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares