Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ελεονώρα Μελέτη – «Τα φιλιά μου στη Σταματίνα… έχουν ξεχάσει ότι έκανα αντίστοιχη εκπομπή»

“Υπάρχει κόσμος, ο οποίος λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη εκπομπή πρωινή, αντίστοιχη, ανταγωνιστική, τα φιλιά μου στη Σταματίνα… Αλλά ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται κάνουν και τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή τουλάχιστον 8 χρόνια από το 2008;”, αναρωτιέται η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντίδραση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς απέναντι στους δημοσιογράφους, η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της, αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα όσον αφορά μια συγκεκριμένη φράση που είχε πει ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» για την ίδια και το «Mega Καλημέρα». Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή αποσπάσματος από την εκπομπή του Mega είχε παίξει την μουσική τίτλων του Happy Day, αναφέροντας πως πρόκειται για αντίγραφο και ότι ο ίδιος προτιμά το πρωτότυπο -μία φράση που βγήκε από το φάσμα του χιουμοριστικού σχολιασμού.

«Υπάρχει κόσμος ο οποίος παρεξηγείται από αυτά που μπορεί να πει ο Νίκος, στο πλαίσιο του χιούμορ. Κι εγώ ξέρεις πόσες εκφράσεις χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου που θα μπορούσε κάποιος να μου τις συγχωρήσει; Δεν τις λέω στην κάμερα.

Θεωρώ ότι επειδή είμαστε όλοι ένα συνάφι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος ενός δημοσιογράφου, πόσο δύσκολη είναι η θέση του όταν πρέπει να κάνει τις κακές ερωτήσεις γιατί αν δεν τις κάνει θα θεωρηθεί ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του… Υπάρχει τρόπος και για την κακή ερώτηση και για την κακή απάντηση…», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενη στη στιχομυθία που είχε ο Νίκος Μουτσινάς με τους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε την απάντησή της για το σχόλιο ότι η εκπομπή της είναι αντίγραφο της εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επειδή εγώ δεν έχω καμία ενοχή απολύτως γιατί δεν έχω και τη φωλιά μου λερωμένη, υπάρχει κόσμος ο οποίος λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη εκπομπή πρωινή, αντίστοιχη, ανταγωνιστική, τα φιλιά μου στη Σταματίνα… Αλλά ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται κάνουν και τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή τουλάχιστον 8 χρόνια από το 2008;

Κάποιοι εδώ μέσα που κάνουμε τηλεόραση ξεχνάμε και ποιοι είναι οι δημιουργοί κάποιων κόνσεπτ. Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ -και το έχω πει και με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εκείνος εμπνεύστηκε αυτές τις εκπομπές σε αυτήν εδώ τη ζώνη, της εναλλακτικής, της ενημερωτικής ζώνης- ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση και ξεχνάνε ότι αυτές τις εκπομπές τις ξεκίνησε πρώτος δημιουργός ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σε αυτή την τηλεόραση, από ανθρώπους που λένε ότι κάνουν τηλεόραση».

https://youtu.be/vjpSK_CaczQ

«Παίξετε τώρα το τραγούδι του Happy Day», σχολίασε γελώντας ο Κώστας Τσουρός.

 

zappit.gr

Shares