Τετάρτη , 29 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Ελένη Βιτάλη στον αποχαιρετισμό του αδελφού της «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός.

Τον πολυαγαπημένο της αδελφό κλήθηκε να αποχαιρετήσει η Ελένη Βιτάλη, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τα social media πριν από λίγη ώρα. Ο αδελφός της δημοφιλούς ερμηνεύτριας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες τα οποία και τον οδήγησαν στον θάνατο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βιτάλη θέλησε να μοιραστεί ορισμένα λόγια ψυχής με τους διαδικτυακούς της φίλους και να εκφράσει με τρόπο σπαρακτικό το ύστατο χαίρε στον αδελφό της.

«Άγγελε, αδερφούλη μου, 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα και νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα και είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια, ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ και 4 μήνες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα. Όμως εχτές, μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις, κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν, χίλια κομμάτια από την κούραση, πήρα την καρέκλα τσαούσα και ήρθα δίπλα σου».

«Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο, μόνο καθόμουν δίπλα σου, προσεχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαδεύοντας το κεφαλάκι σου. Όμως εσύ καμιά αντίδραση, μόνο βαθιά και δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου, άνοιξες τα ματάκια σου, με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι και ξεψύχησες στα χέρια μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Vitali Official (@elenivitalix)

 

zappit.gr

Shares