Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ελένη Ψυχούλη για κακοκαιρία: «Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι που θα μας σώσει»

Η Ελένη ψυχούλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Πηλίου από την κακοκαιρία Daniel.

Το Πήλιο είναι μία από τις περιοχές που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία «Daniel». Η Ελένη Ψυχούλη, η οποία ζει στο χωριό Πλατανιάς τα τελευταία χρόνια, συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Μας φέρατε τύχη, αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει», λέει αρχικά στους δύο παρουσιαστές.

Η συγγραφέας συνέχισε, λέγοντας: «Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο. Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δε θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο».

«Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο» είπε τέλος, η Ελένη Ψυχούλη.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares