Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ελένη Χατζίδου μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι

Βαρύ πένθος για τη Μαρίνα Σάττι καθώς πέθανε ο πατέρας της

«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι με την εκπρόσωπο της Eurovision να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της.

Το βαρύ πένθος της τραγουδίστριας συζήτησαν στην εκπομπή του Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου να συγκινείται στον αέρα μιλώντας μάλιστα για όσα είχε ζήσει α

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το «δικαίωμα». Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος. Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας. Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της. Έχουμε όμως ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει «φύγει» και είναι εκεί ψηλά», σημειώνει η Ελένη Χατζίδου, ενώ αναφέρεται και σε μία δική της προσωπική αντίστοιχη περίπτωση.

Τότε εξομολογήθηκε τη δικιά της εμπειρία με το πένθος και τη δουλειά: «Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη). Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live εκείνο».

 

newsbomb.gr

Shares