Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Έδωσαν καυτό φινάλε με φιλί

“Μου έλεγαν: πρόσεχε, να είσαι λίγο καχύποπτη, μην ανοίγεσαι, μην εμπιστεύεσαι

Το δικό τους φινάλε για τη φετινή σεζόν έριξαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο τελευταίο Breakfast@Star της χρονιάς. Το ζευγάρι, αφού γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της τραγουδώντας και χορεύοντας με τον Κώστα Δόξα και τον Άκη Δείξιμο, θέλησαν να πουν δυο λόγια για τη συνεργασία τους και την τηλεοπτική ευκαιρία που τους δόθηκε φέτος.

«Την ημέρα που ξεκινήσαμε έτρεμα τόσο πολύ από το άγχος και τώρα τρέμω από χαρά, συγκίνηση και ευχαρίστηση για αυτή την υπέροχη ομάδα. Ήμασταν τόσο τυχεροί που είχαμε όλα αυτά τα παιδιά μαζί μας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Μου έλεγαν: πρόσεχε, να είσαι λίγο καχύποπτη, μην ανοίγεσαι, μην εμπιστεύεσαι. Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα και πίστεψα, ήταν όλοι εδώ 100% αληθινοί. Δεν έχω νιώσει έτσι με κανέναν», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε από την πλευρά του: «Μπορεί να βλέπετε εμάς που βγαίνουμε μπροστά στην κάμερα αλλά είναι τόσο πολλοί άνθρωποι που φροντίζουν και ταλαιπωρούνται για να μπορούμε εμείς να βγάλουμε το αποτέλεσμα που βλέπετε και τον καλύτερό μας εαυτό. Τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Αμέσως μετά, το ζευγάρι ευχαρίστησε ονομαστικά όλα τα στελέχη του Star που συνέδραμαν στην παραγωγή του Breakfast@Star αλλά και στους συντελεστές της εκπομπής, από τους τεχνικούς μέχρι τους ρεπόρτερ.

Κλείνοντας, οι δύο παρουσιαστές του Breakfast@Star ανέφεραν:

«Θα ξυπνάμε παρέα και του χρόνου, περιμένουμε τη νέα σεζόν. Τον Σεπτέμβρη θα είμαστε μαζί σας και πάλι. Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς που μας αγκαλιάσατε. Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά, είναι το πρώτο μας μεγάλο εγχείρημα να είμαστε στην πρωινή ζώνη ενός τόσο μεγάλου καναλιού.

Περάσαμε υπέροχα, δεν έχω να θυμηθώ μία στιγμή που να ένιωσα άσχημα ή περίεργα», είπε η Ελένη Χατζίδου δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας βάλατε στο σπίτι σας. Συγχωρήστε μας για οποιαδήποτε λάθη, ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία υπόσχεση για μία ακόμη καλύτερη συντροφιά την επόμενη σεζόν», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου, δίνοντας ραντεβού για το φθινόπωρο.

 

Zappit.gr

Shares