Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Ωδή στην παθογένεια της ελληνικής οικογένειας»

Έλενα Χριστοπούλου

“Κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα και με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η συνέντευξη” σχολιάζει η Έλενα Χριστοπούλου.

Τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Η Έλενα Χριστοπούλου, μετά την προβολή του αποσπάσματος, πήρε τον λόγο για να εκφράσει τη δική της άποψη, λέγοντας: «Για μένα όλη αυτή η κουβέντα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Μουτσινά ήταν η ωδή στην παθογένεια της ελληνικής οικογένειας. Το πώς μίλησε για τους γονείς του, για τη σχέση με τη μητέρα του, το ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ο Νίκος ο άντρας της ζωής της».

«Κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα και με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η συνέντευξη. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και πολύ κόσμο, αν την δουν κάποια στιγμή. Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του, πώς τα ξεπέρασε και πώς βγήκε από αυτό αλώβητος» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού, το οποίο επίσης έθιξε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξή του, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Δε βοήθησε η δημοσιότητα σε αυτό απ’ ό,τι καταλάβαμε. Ήταν τροχοπέδη για τη διαδικασία. Ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για έναν άντρα ή μία γυναίκα που είναι μόνοι τους να κάνουν παιδιά, αν το ψάξουν λίγο καλύτερα και παραπάνω».

Αδειάζει το γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό – Έλειπαν ακόμη και πιστοποιητικά θανάτου

«Θα μπορούσε να προχωρήσει στο κομμάτι της υιοθεσίας και όχι της παρένθετης μητέρας. Η Φωτεινή Παντζιά έχει υιοθετήσει παιδί. Υπάρχουν άνθρωποι που το ‘χουν καταφέρει» σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά, με την Έλενα Χριστοπούλου να σημειώνει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares