Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022

Έλενα Αθανασοπούλου για τον σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό

Έλενα Αθανασοπούλου: Τα βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media και οι «επιθέσεις» στον σκηνοθέτη.

Η Έλενα Αθανασοπούλου συγκλόνισε την κοινή γνώμη, κάνοντας καταγγελία σε πασίγνωστο σκηνοθέτη για βιασμό πριν λίγες ημέρες.

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», δήλωσε στην ΕΡΤ η νεαρή ηθοποιός.

Η Έλενα Αθαναστοπούλου είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φανερώς εκνευρισμένη, είχε απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας:

«Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!»

 

Έλενα Αθανασοπούλου: Θέλω να δουλέψω πλέον χωρίς να φοβάμαι
Σε άλλο βίντεο που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αυτιά και μάτια παντού… Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλένει τίποτα…».

‘Ελενα Αθανασοπούλου: Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλένει τίποτα..
Η 33χρονη σήμερα Έλενα τονίζει πως το ελληνικό #metoo της έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία. Μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares