Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος σκοπευτής σώζει από εκτέλεση 12 αμάχους στη Ράκκα σκοτώνοντας τέσσερις ισλαμιστές… (Βίντεο)

Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής της SAS σκότωσε τέσσερις τζιχαντιστές με μια μόνο σφαίρα από απόσταση σχεδόν 1 μιλίου (1600 μ. περίπου) στη Συρία, πριν οι τέσσερις ισλαμιστές εκτελέσουν όμηρους με φλογοβόλα!Αυτό αναφέρει η βρετανική εφημερίδα the Sun, λέγοντας ακόμη πως ο Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής δεν σημάδεψε τους τζιχαντιστές αλλά μια δεξαμενή καυσίμου σκοτώνοντας και τους τέσσερις.

Ένας εκ των τεσσάρων ισλαμιστών ήταν γνωστός ως ο «δήμιος με το φλογοβόλο» και ήταν στην λίστα προς εξόντωση των αμερικανικών και βρετανικών ειδικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Star προς εκτέλεση ήταν 12 άμαχοι, 8 άνδρες και 4 γυναίκες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι όμηροι είτε ήταν δεμένοι σε πασσάλους είτε κλεισμένοι σε κλουβιά.

Μια πηγή των βρετανικών ειδικών δυνάμεων είπε πιο συγκεκριμένα:

«Κανένας από τους προς εκτέλεση αμάχους δεν ήταν πράκτορας. Απλώς οι εγκληματίες της ISIS ήθελαν να φοβίσουν τον τοπικό πληθυσμό. Ο εκτελεστής έδωσε κάποιου είδους ομιλία και όταν τελείωσε και λίγο πριν την εκτέλεση ο σκοπευτής της SAS άνοιξε πυρ. Η σφαίρα κτύπησε το δοχείο καυσίμων του ενός από τους ισλαμιστές με αποτέλεσμα αυτό να εκραγεί αμέσως εξαϋλώνοντας ακαριαία αυτόν που το έφερε και σκοτώνοντας ακόμη τρεις».

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή εκτός του «δήμιου με το φλογοβόλο» οι υπόλοιποι τρείς ήταν από το «κινηματογραφικό» συνεργείο της ISIS που ήταν εκεί για να καταγράψει την εκτέλεση.

Ο Βρετανός σκοπευτής χρησιμοποίησε ένα Barrett .50, και η πληροφορία για την επικείμενη εκτέλεση ήρθε από ένα Σύρο πράκτορα

Shares