Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος ο οδηγός που προκάλεσε τον θάνατο του 14χρονου Μάριου! Αρνείται πως ήταν μεθυσμένος…

 


Η συγγνώμη του 44χρονου οδηγού μέσω της δικηγόρου του για τον θάνατο του νεαρού αγοριού. Σε διάστημα ενός θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα του αλκοτέστ. Για έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο κάνουν λόγο οι κάτοικοι του Καραβόμυλου στη Φθιώτιδα. Αύριο στη Λαμία θα διεξαχθεί η κηδεία του 14χρονου Μάριου


Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 44χρονος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο που σόκαρε τη Φθιώτιδα και οδήγησε στον θάνατο τον 14χρονο Μάριο.

 

Ο 44χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο, αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5:00′ το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.
Το περίμεναν το τροχαίο στον Καραβόμυλο
Θρήνος στην τοπική κοινωνία του Καραβόμυλου στη Φθιώτιδα αλλά και σε όλόκληρη την Ελλάδα από τον τραγικό χαμό του 14χρονου Μάριου, χθες το βράδυ, στο δρόμο Αχινός-Καραβόμυλος, ακριβώς πάνω από την παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Βόλου.

Τα παιδιά είχαν βγει για βόλτα με τα ποδήλατα τους στο χωριό, όταν ξαφνικά ο 44χρονος οδηγός αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, έπεσε πάνω τους.

Ενώ αρχικά έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.

Το ένα από τα δίδυμα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όπου εργάζεται ως γιατρός ο πατέρας του

Δυστυχώς όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο 14χρονος, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του. Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί ο δίδυμος αδερφός του άτυχου 14χρονου και ο φίλος τους, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του άτυχου αγοριού βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε άμεσα, ενώ εκείνη την ώρα εφημέρευε στο Νοσοκομείο Λαμίας και η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι μικροβιολόγος.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο, αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός, αλλά ούτε και πεζοδρόμια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μετατρέποντας το δρόμο κυριολεκτικά σε «σφαγείο».

Πηγή: tvstar, lamiareport,newsit.gr

Shares