Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος ο 17χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό σε πάρτι-ΒΙΝΤΕΟ

Ο ανήλικος, μαθητής σε ΕΠΑΛ και οικοδεσπότης του πάρτι, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 18χρονης καταγγέλλουσας.

Ελεύθερος υπό τον όρο την απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τη 18χρονη που τον κατήγγειλε ότι τη βίασε σε χριστουγεννιάτικο πάρτι, αφέθηκε ο 17χρονος κατηγορούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος, μαθητής σε ΕΠΑΛ και οικοδεσπότης του πάρτι, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας. «Όλη η κατάσταση ήταν ένα αμοιβαίο ερωτικό ξέσπασμα», φέρεται να απολογήθηκε, ισχυριζόμενος -μεταξύ άλλων- ότι η καταγγελία είναι ψευδής και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται, επίσης, να επισήμανε ότι στο πάρτι υπήρχαν αρκετά άτομα και μεταξύ αυτών οι γονείς του.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του ανέφερε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας δεν προκύπτουν ευρήματα κακώσεων και κανένα εύρημα που να συνηγορεί στην πράξη του βιασμού.

Η κύρια ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

newsbomb.gr

Shares