Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε κανίς

Η ιδιοκτήτρια του κανίς ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου


Προσωρινά ελεύθερη αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε στη μέση του δρόμου ένα μικρό κανίς.

Μιλώντας στο MEGA η ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου είχε περιγράψει κείνα τα τρομακτικά λεπτά που το λυκόσκυλο άρπαξε από την αγκαλιά της το σκυλάκι και το κατασπάραξε.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στοι απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το είχε δεμένο με φουλάρι. Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Σημειώνεται ότι η ιδιοκτήτρια του κανίς κατέθεσε εναντίον της μήνυση, ενώ οι αστυνομικοί της απέσπασαν το μεγαλόσωμο σκυλί με εισαγγελική εντολή. Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του ζώου.

Η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, η οποία φαίνεται πως έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές, αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη δίκη της. Παράλληλα, μετά από εξέταση του λυκόσκυλου βρέθηκε τσιπάκι το οποίο δεν ανήκει στην ίδια, ενώ ερευνάται ο ιδιοκτήτης που έχει δηλωθεί επίσημα.

Οι απειλές

Η ιδιοκτήτρια του κανίς ευχαρίστησε μέσω του MEGA τα άτομα που απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου.

«Πήγε στην υποδοχή του καταστήματος που εργάζομαι. Δεν μίλησε η ίδια, αλλά η μητέρα της. Είχε το θράσος και είπε ότι ο εισαγγελέας της έσπασε την πόρτα και ότι είναι ντροπή μου γι΄ αυτό το πράγμα. Με έψαχνε μέσα στη δουλειά για να με φτύσει στη μούρη».

«Ισχύει ότι απειλεί τον κόσμο και μιλάει πολύ θρασύτατα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα», συμπλήρωσε.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares