Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι του ΟΑΣΘ καταγγέλλουν προπηλακισμό από παράνομο «μετανάστη»-Στο 99% το ποσοστό των «μεταναστών» στην συγκεκριμένη γραμμή…

Ο επιθετικός επιβάτης φέρεται να έκανε απειλητικές χειρονομίες προς το μέρος τους, όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν…

Προπηλακισμούς καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σε δρομολόγιο της γραμμής 55.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Think Simple, «εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν «μετανάστη» ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο».

Η καταγγελία έχει ως εξής:

«Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη εχθές απόγευμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 55, κατά των υπάλληλων έλεγχου κομίστρου. Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή διέρχεται από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά το οποίο σήμερα λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας «μεταναστών».

Πιο συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν μετανάστη ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο.

Η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πλέον κατά 99% μόνο «μετανάστες», μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών τα περιστατικά βίας είναι αρκετά συχνά, κάτι που τους αποτρέπει να την χρησιμοποιούν αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης».

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares