Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Χάθηκαν πάνω από 80 σφραγίδες…

Φτερά έκαναν περισσότερες από 80 σφραγίδες δικαστικών αντιπροσώπων και εκλογικό υλικό στο δήμο Παύλου Μελά, σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης…

δημιουργώντας αναστάτωση και θύελλα αντιδράσεων με τις παρατάξεις να εκφράζουν ανοιχτά σοβαρές ενστάσεις για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Ο συγκεκριμένος αριθμός σφραγίδων ο οποίος βρίσκεται σε χέρια αγνώστων αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων του δήμου Παύλου Μελά και εκφράζονται φόβοι ότι αυτές ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατά την εκλογική διαδικασία.

«Ερωτηματικό προκαλεί το γεγονός ότι αν και η διοίκηση γνώριζε για το γεγονός από την Πέμπτη, δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις νωρίτερα. Αντίθετα μάθαμε για το περιστατικό μέσα από διαρροές το βράδυ του Σαββάτου» είπε στο ethnos.gr ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης με το συνδυασμό ΑλλάΖΩ την πόλη.

Τόσο ο κ. Δεληγιάννης όσο και άλλοι δύο συνδυασμοί κατέθεσαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Αμέσως μετά ζήτησαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

«Προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να τις αναπληρώσουν παίρνοντας από όμορους δήμους σφραγίδες και να υποβαθμίσουν το γεγονός. Δεν ξέρουμε πότε η διοίκηση πήγε να καταγγείλει το γεγονός στο τμήμα Ασφαλείας. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο γενικός γραμματέας Κίμωνας Σαραφίδης μαζί με υπαλλήλους έδωσαν πολύωρες καταθέσεις για το έχει συμβεί στην Ασφάλεια, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό» δήλωσε αποχωρώντας από το Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Δεληγιάννης και πρόσθεσε: «Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για το αδιάβλητο των εκλογών».
ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares