Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ-Περίεργες δηλώσεις Τούρκου εκδιωχθέντα αξιωματικού για τουρκικά επιθετικά σχέδια πιθανόν κατά της Ελλάδος…..

Τι να ετοιμάζουν πιθανότατα οι Τούρκοι τους επόμενους δύο μήνες κατά της Ελλάδος;


Περίεργα σενάρια για επιθετικά σχέδια της Άγκυρας κατά «ξένου» κράτους φέρεται να αποκαλύπτει Τούρκος αξιωματικός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε βίντεο.

Σύμφωνα με Έλληνα ειδικό σε κοινωνικό δίκτυο, το εν λόγω άτομο είναι πρώην αξιωματικός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, το οποίο φέρεται να υπηρέτησε και στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο ίδιος τονίζει ότι Τούρκοι υπερεθνικιστές αξιωματικοί που ελέγχουν και πάλι τον στρατό ( γιατί πότε τον έλεγχε το ΑΚΡ;), θα δημιουργήσουν κρίση με την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν πραξικόπημα στο εσωτερικό!

« Η χώρα (Τουρκία) ετοιμάζεται για μια νέα εποχή με δολοφονίες, αναταραχές στην κοινωνία και σχεδιάζει την δημιουργία μια σοβαρή κρίση με ένα ξένο κράτος.

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο τον Αύγουστο του 2020 θα φέρει για την Τουρκία είναι τρομερά σημαντικό γεγονός!», γράφει ο ό ίδιος.

Σύμφωνα με ειδικούς και επειδή έχουμε να κάνουμε με νέο-οθωμανούς Τούρκους, είτε Κεμαλιστές είτε ισλαμιστές, κρατάμε πάντα «μικρό καλάθι» σε όσες αποκαλύψεις κάνει ένας πρώην Τούρκος αξιωματικός γαλουχημένος με τα ιδεώδη του αιμοσταγή φονέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κεμαλιστές εδώ και μήνες έκαναν δημόσια παράπονα στον Ερντογάν για την κυριότητα σε 25 ελληνικά νησιά μας, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ενώ μόλις χθες συνελήφθηκαν 115 Τούρκοι στρατιωτικοί ως Γκιουλενιστές, ως απόδειξη ότι ο Ερντογάν ποτέ δεν έλεγχε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, απλά μερικούς μόνο στρατηγούς.

Τώρα αυτό που φέρεται να μας περιγράφει ο εν λόγω Τούρκος στρατιωτικός, ο οποίος διώκεται από τον Ερντογάν αφορά μια παραλλαγή του γνωστού μας σχεδίου «Βαριοπούλα».

Υπάρχουν δυνάμεις στην δύση που επιδιώκουν την πτώση του τουρκικού καθεστώτος και την άνοδο των Κεμαλιστών εδώ και μεγάλο διάστημα.

Η οικονομική δυσπραγία, η ανεργία ,σε συνδυασμό με τις διώξεις και την πανδημία θα προκαλέσουν πιθανόν σύντομα μια κατάσταση εξέγερσης εντός της Τουρκίας , την οποία θα έχουν «σκηνοθετήσει» οι αντί8παλοι του Τούρκου προέδρου.

Το σίγουρο είναι ότι “βράζει” η τουρκική κοινωνία η οποία χάνει τα παιδιά της σε Συρία και Λιβύη, ενώ πολλοί Τούρκοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό λόγω του στυγνού καθεστώτος του ΑΚΡ. και της ελίτ γύρω από τον Ερντογάν η οποία πλουτίζει συνεχώς

Αυτό το σκηνικό θα το εκμεταλλευτεί το «βαθύ» τουρκικό κράτος για να επιδιώξει κάτι πιο σοβαρό σε Αιγαίο και Έβρο κατά της Ελλάδος για να ρίξει τον Ερντογάν.

Είναι γνωστό επίσης ότι στην τουρκική πολιτική σκηνή η πτώση και η άνοδο κομμάτων και φατριών συνοδεύεται από σημαντικά γεγονότα που ταρακουνούν την τουρκική κοινωνία.

Παρόλα αυτά όμως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και αρχές είναι σε ύψιστη εγρήγορση και παρακολουθούν στενά τα πάντα στην Τουρκία, για να αντιμετωπίσουν την τουρκική «έκρηξη» που φαίνεται να προετοιμάζουν κάποιοι «απέναντι» με μεγάλη επιμέλεια..

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares