Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Θράκη μας σε ΚΙΝΔΥΝΟ! Μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ…

Σε μεγάλο κίνδυνο αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται η Θράκη μας, η οποία δυστυχώς παραμένει έρμαιο του τουρκικού προξενείου και παρατημένη από το ελληνικό κράτος.

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σε Ξάνθη και Ροδόπη, το Κόμμα Ισότητος, Ειρήνης και Φιλίας, το γνωστό φιλοτουρκικό κόμμα που έχει μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους, δυστυχώς βγαίνει πρώτο κόμμα και μάλιστα στη Ροδόπη πλησιάζει το 50%.

Το πραγματικό θέμα δεν είναι φυσικά ότι είναι μουσουλμάνοι, αλλά ότι πρόκειται για ένα κόμμα που είναι σε ευθεία γραμμή με την Άγκυρα και τον Ερντογάν.

Δείτε παρακάτω τα ποσοστά:

ΡΟΔΟΠΗ

ΞΑΝΘΗ

Το θετικό μήνυμα στις περιοχές αυτές είναι η μεγάλη επιτυχία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος βγήκε 5ος ξεπερνώντας ακόμη και τη Χρυσή Αυγή, η οποία μέχρι στιγμής έχει λάβει ποσοστό λιγότερο από το μισό από τις προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σημείωση: Είναι αυτονόητο ότι το Κόμμα Ισότητος, Ειρήνης και Φιλίας είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα που έχει λάβει άδεια από τον Άρειο Πάγο. Η ανάλυσή μας στέκεται στο ηθικό κι όχι στο νομικό κομμάτι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares