Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! H Ρωσία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τι έγινε με την ψηφοφορία στα Σκόπια…

EKTAKTO! H Ρωσία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τι έγινε με την ψηφοφορία στα Σκόπια…

Με ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ ότι έστησαν την ψηφοφορία στην Βουλή των Σκοπίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η πρώτη ψηφοφορία για την συνταγματική αναθεώρηση στη, ενορχηστρώθηκε από τις ΗΠΑ ώστε να επιτευχθεί η αλλαγή του ονόματος, παρά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Ζόραν Ζάεφ κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους για την έγκριση της συνταγματικής αναθεώρησης, παρ’ότι μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχε συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία.

To ρωσικό ΥΠΕΞ τονίζει ότι ο αμερικανός πρέσβη ήταν στην Βουλή κατά την ψηφοφορία και έστησε όλο το αποτέλεσμα, δωροδοκώντας τους οκτώ βουλευτές που έλειπαν:

«Θεωρούμε αυτό που συνέβη, ως μία ανοιχτή παραβίαση όλων των μορφών, τόσο από νομικής όσο και από ηθικής πλευράς. Τέτοιου είδους χειρισμούς δεν μπορούμε να τις αποδεχθούμε ως έκφραση των βουλευτών» αναφέρει το υπουργείο και προσθέτει:

«Οι 8 ψήφοι που έλειπαν για να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία βρέθηκαν μέσω εκβιασμών, απειλών και δωροδοκιών σε βουλευτές της αντιπολίτευσης. Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πρέσβης στην ‘Μακεδονία’ ήταν μέσα στο κτίριο του κοινοβουλίου έως το τέλος της συνεδρίασης και γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ενορχήστρωσε όλη την διαδικασία».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares