Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΈΚΤΑΚΤΟ! Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ξάνθη

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου επισκέφτηκε τα γραφεία της «Ψευτομουφτείας» Ξάνθης την οδό Στογιαννίδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια θα πάει στα μειονοτικά νεκροταφεία για να προσκυνήσει το Μνήμα στα Νεκροταφεία, ενώ όπως ενημέρωσε τις Ελληνικές αρχές, θα επισκεφθεί και την Ορεινή περιοχή του Εχίνου.

Όπου ήδη ξεκίνησε τα «μαγειρία» εκλογής του νέου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης με τον σκληροπυρηνικό Ιμάμη Εχίνου Ιλτέρ Μέτσο να επιθυμεί διακαώς να πάρει την θέση του αποθανόντος Αμέτ Μετέ.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του συστήματος Ερντογάν, συνοδευόμενος από μέλη του κόμματος του, τον τοπικό βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και άλλα στελέχη της μειονότητας, επισκέφτηκε αρχικά το γραφείο και στη συνέχεια τον τάφο του Αχμέτ Μετέ. Επίσης στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται επισκέψεις στην “ΤΕΞ”, στον Εχίνο και στην έδρα του Δήμου Μύκης.

Το απόγευμα θα βρεθεί στην Κομοτηνή για να επισκεφτεί τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ και να συναντήσει μέλη της «Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».

Oι ύποπτες γεωπολιτικές ενέργειες των Τούρκων στην Θράκη συνεχίζονται αδιάκοπα με τις πλάτες τις κυβέρνησης, χωρίς ουσιαστική απάντηση με την Τουρκία να συνεχίζει τις απειλές κατά της εδαφικής ακεραιότητας.

πηγή: /xanthi2.gr

Shares