Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

EKTAKTO – Εκτροχιάστηκε συρμός του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά …

Εκτροχιάστηκε συρμός του τρένου στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον εννέα άτομα, ευτυχώς ελαφρά. Τι υποστηρίζει ο οδηγός.

Αναστάτωση επικρατεί στην Κηφισιά, καθώς εκτροχιάστηκε συρμός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κηφισιά, και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στην αποβάθρα του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα τραυματίες, που φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους, όπως στη μέση και τον αυχένα, είτε από το τράνταγμα, είτε επειδή ήταν όρθιοι μέσα στον συρμό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη αστυνομική δύναμη, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό και τον Ερυθρό, που εφημερεύουν.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια εκτροχιασμού του συρμού παραμένουν άγνωστα, με τον οδηγό να υποστηρίζει ότι το τρένο έφυγε από τις ράγες λόγω ολισθηρότητας, με αποτέλεσμα να μπει με μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη που έπρεπε στον σταθμό και να προσκρούσει σε τοίχο.

Toυ Μιχάλη Τεζάρη

newpost

Shares