Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έκτακτο – Εκτός λειτουργίας ο σταθμός μέτρησης ραδιενέργειας στην Καβάλα

«Προσωρινή βλάβη» δηλώνει ο σταθμός μέτρησης ραδιενέργειας της Καβάλας

Η πτώση του αεροσκάφους με το άγνωστο ακόμα, σίγουρα επικίνδυνο όμως φορτίο στην περιοχή της Καβάλας, έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να επισκεφθούν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μετρά την ραδιενέργεια στην περιοχή. Ο σταθμός ανήκει στην ελληνική επιτροπή ατομικής ενέργειας. Ήταν λογικό να γίνει αυτή η αναζήτηση καθώς μέσα σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν – και δικαίως – όσο δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα στοιχεία του φορτίου που μετέφερε το αεροσκάφος που έπεσε, υπήρξε και η θεωρία περί «επικίνδυνων αποβλήτων».

Οι χρήστες λοιπόν που επιχείρησαν να επισκεφθούν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για να δουν τις μετρήσεις, διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργεί! Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα. Δεν χρειάζονται φυσικά θεωρίες συνωμοσίας. Στην Ελλάδα, ακόμα και οι θεωρίες συνωμοσίας δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματικότητα.

Ο χρήστης που έφερε στο φως την συγκεκριμένη περίπτωση, ισχυρίζεται πως ο σταθμός δεν λειτουργεί από εχθές. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην λειτουργούσε και από προχθές, και από την περασμένη εβδομάδα, και από τον περασμένο μήνα. Άλλωστε στην Ελλάδα, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

5580E6B1 E565 43BD B51A 8B33AB462B2F

Shares