Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΈΚΤΑΚΤΟ! Διέρρευσε ηχητικό με τον Μπάιντεν να απειλεί τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας

Ο Τζο Μπάιντεν είχε τηλεφωνήσει στον Ποροσένκο, τότε αρχηγό του κράτους της Ουκρανίας, και τον απειλούσε με δολοφονία, εάν συνεργαζόταν με την τότε επερχόμενη κυβέρνηση Τραμπ.

Απόσπασμα από το One America News Network, αποκάλυψε το πλέον διαβόητο ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ο Τζο Μπάιντεν κατά την εκλογική περίοδο του 2016, είχε απειλήσει τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας με δολοφονικά σενάρια.

“Αυτό έρχεται πολύ πολύ κοντά σε ό,τι δεν θέλω να γίνει. Δεν θέλω ο Τραμπ να έρθει σε θέση όπου νομίζει ότι μπορεί να υιοθετήσει μια πολιτική που θα κάνει το οικονομικό σύστημα να καταρρεύσει. Και πρόκειται να εξετάσει να δώσει χρήματα στην Ουκρανία. Έτσι θα το σκεφτεί, πριν πονειρευτεί για να ανακαλύψει την λεπτομέρεια.”

Και αμέσως μετά τον απείλησε,

“Λοιπόν, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να πιέσεις την PRIVATBANK να κλείσει ώστε το δάνειο από το ΔΝΤ μπορεί να προχωρήσει, προτείνω να είναι κρίσιμο τόσο στην οικονομική, αλλά και σωματική σου ασφάλεια.”.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ ανέφερε, πως αν ο Τραμπ έδινε λεφτά στην Ουκρανία, ο πρόεδρος θα είχε πρόσβαση σε κάποιες μυστικές πληροφορίες, που για κάποιον λόγο δημιουργούν πονοκέφαλο στους Δημοκρατικούς της Αμερικής.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares