Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποχωρίστηκαν κλαίγοντας τις υπουργικές λιμουζίνες! Κατασπάραξαν επτά διαφορετικά είδη σάντουϊτς και τοστ…

Σε αντίθεση με το πρώτο υπουργικό, πριν από αρκετά χρόνια, που ο Τσίπρας και οι υπουργοί του αρκέστηκαν σε λίγο νερό, στο σημερινό, οι ίδιοι άνθρωποι έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους…Tο Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντο πουν τράβηξε ο ένοπλος σύντροφος Νίκος Χασαπόπουλος κατά τη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου. Σε αντίθεση με το πρώτο υπουργικό, πριν από αρκετά χρόνια, που ο Τσίπρας και οι υπουργοί του αρκέστηκαν σε λίγο νερό, στο σημερινό, οι ίδιοι άνθρωποι έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους… Την ίδια στιγμή, ήταν διάχυτη η θλίψη στην ατμόσφαιρα, καθώς έχουν λιγότερο από ένα μήνα να κατασπαράξουν ότι προλαβαίνουν…

Ανάμεσα στους περίλυπους υπουργούς και εκείνος που σαν φοιτητής φώναζε ζήτω η 21η Απριλίου, τόσο ο ίδιος όσο και η γκομενίτσα που είχε εκείνη την εποχή. Αυτόν έχει 4 χρόνια υπουργό ο Αλέξης Τσίπρας.
Παρών και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος βρέθηκε στην εξουσία επειδή κρατούσε τη τσάντα του πατέρα Τσίπρα στην εργοληπτική εταιρεία. Εδώ φυσικά και ο ίδιος ο Τσίπρας, ο οποίος πήρε το πτυχίο του με το γνωστό περιπετειώδη τρόπο.
Όλα αυτά τα παλουκάρια μετράνε πλέον μέρες στην εξουσία και αγωνιούν για το μετά. Αγωνιούν μήπως οι χορηγοί ολιγάρχες δεν καταφέρουν να τους γλιτώσουν από τα Ειδικά Δικαστήρια και καταλήξουν στη φυλακή.

Shares