Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! Τραγική κατάληξη για τον κτηνοτρόφο που αγνοούνταν στη Μαγνησία…

– Ο άνθρωπος χάθηκε τις ώρες της μεγάλης κακοκαιρίας – Μέρες τώρα τα σωστικά συνεργεία έψαχναν για τον 73χρονο – Τελικά βρέθηκε σήμερα το άψυχο σώμα του – Αναμένεται και τυπικά η ταυτοποίησή του.

Βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή “Κόκκινος Βράχος”, σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Σύμφωνα με το e-volos, o νεκρός άνδρας, βρέθηκε ανάμεσα στα χωριά Παλαιοκερασιά και Σπαρτιά. Ο διοικητής είπε ότι αναμένεται η ταυτοποίηση, ότι πρόκειται δηλαδή για τον 73χρονο άνδρα, πατέρα του αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου.

Τότε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και λόγω των καιρικών συνθηκών στην πορεία χάθηκαν. Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άντρας βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του, στις έρευνες του οποίου πέραν των πυροσβεστών, των ανδρών της ΕΜΑΚ, των αστυνομικών και των εθελοντών, συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και δύο αεροσκάφη. Μάλιστα, βρέθηκε εκτός των ορίων του νομού Μαγνησίας…

Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι στην Εύβοια
Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να αγνοείται το ζευγάρι στην Εύβοια, που χάθηκε -όπως και ο κτηνοτρόφος- την ώρα της μεγάλης κακοκαιρίας. Εκείνοι, πήγαιναν να πάρουν από διπλανό χωριό την μητέρα του ενός, για να μην κινδυνεύσει λόγω την κακοκαιρίας. Το ζευγάρι όμως, δεν επέστρεψε ποτέ…

Χθες, μετά από έρευνες, βρέθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού, όχι όμως και οι ηλικιωμένοι…

Πηγή: e-volos

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares