Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! Σοκ στον Παναθηναϊκό! Αφαίρεση βαθμών…

EKTAKTO! Σοκ στον Παναθηναϊκό! Αφαίρεση βαθμών…

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφαίρεση τριών βαθμών για τα χρήματα που οφείλονται στον Βέμερ.

Ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ την προηγούμενη Τετάρτη η απόφαση θα έβγαινε υπέρ του Γερμανού ποδοσφαιριστή και εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Ίσως όμως κανείς να μην περίμενε να μην βγει και κοινοποιηθεί τόσο σύντομα αυτή η απόφαση. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι επιβάλει ποινή εις βάρος του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αφαίρεσης τριών βαθμών, όμως ταυτόχρονα αναφέρει ότι “απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησής της”! Τι συνεπάγεται αυτή η απόφαση; Ότι χρειάζεται νέα δίκη για την ενεργοποίηση της απόφασης, αν ασφαλώς έως τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό δεξιό μπακ.

Η απόφαση της ΕΠΟ: “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

Επισημαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 600.000 ευρώ στον Βέμερ, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από την πλευρά του Τριφυλλιού για αποπληρωμή με μετρητά (200.000 ευρώ), δόσεις και “κούρεμα”.

sport24.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares