Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών…

EKTAKTO ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών...

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση με τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και άσχημα χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών στη Νίκαια φαινόταν περίεργη. Τώρα οι συνάδελφοί του φαίνεται ότι έχουν στοιχεία σε βάρος του και έτσι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας παρατήρησε ότι κάποιοι Πακιστανοί κινούνταν ύποπτα και έτσι πήρε απόφαση να τους παρακολουθήσει. Τότε, είπε, τον αντιλήφθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα όπου τον χτύπησαν άσχημα και τον κράτησαν όμηρο για περίπου δύο ώρες.

Όταν ένας γείτονας που άκουσε φασαρία ειδοποίησε την Άμεση Δράση οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου τον εντόπισαν και συνέλαβαν τους Πακιστανούς που τον είχαν δέσει.

Στο διαμέρισμα υπήρχαν λαθραία τσιγάρα.
Οι Πακιστανοί ισχυρίστηκαν ότι ο αστυνομικός είχε πάει μαζί με άλλα δύο άτομα και τους απείλησαν.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και φαίνεται ότι εντοπίστηκαν στοιχεία τα οποία κινούν υποψίες κατά του 34χρονου αστυνομικού.

Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι εμπλέκεται σε ληστείες εναντίον αλλοδαπών, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχε σε ληστεία σε μια μεγάλη αποθήκη στην περιοχή του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν ακόμη δύο άτομα, πιθανότατα τους δύο άνδρες που ήταν μαζί του στη Νίκαια, αλλά δεν έπεσαν στα χέρια των Πακιστανών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που αναζητούνται είναι επίσης αστυνομικοί.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares