Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! Ξεκληρίζονται οι ΑΝΕΛ! Νέα αποχώρηση…

Φυλλορροεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου, αφού μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου, στους ΑΝΕΛ παύει να είναι και η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε τη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων για τις προσεχείς εκλογές, δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει το κόμμα.

Σε ανάρτηση της στο facebook γνωστοποίησε την απόφαση της και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή:
«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις…

Gepostet von Μανταλένα Παπαδοπούλου – Madalena Papadopoulou am Sonntag, 17. Juni 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares