Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! Αντιμέτωποι με τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Δούρου-Ψινάκης…

EKTAKTO! Αντιμέτωποι με τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Δούρου-Ψινάκης…

Περίπου 20 πρόσωπα αναμένεται να βρεθούν μπροστά στους εισαγγελείς Ηλία Ζαγοραίο, Νίκο Φιστόπουλο και Κώστα Σπυρόπουλο, για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για την τραγωδία στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλούνται όσα πρόσωπα μηνύθηκαν από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης.

Ακόμη, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αλλά και στελέχη της πολιτικής προστασίας, της ΕΛΑΣ, της πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Οι ύποπτοι θα κληθούν τις επόμενες μέρες να δώσουν εξηγήσεις τόσο για τα αδικήματα που ενδεχομένως εντοπίστηκαν κατά την εισαγγελική έρευνα όσο και για τα αδικήματα – ακόμα και κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση και θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο– που τους καταλογίζουν με τις μηνύσεις τους οι συγγενείς των θυμάτων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares