Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO! Έρχεται η FIFA στην Ελλάδα…

EKTAKTO! Έρχεται η FIFA στην Ελλάδα…

Με επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και σε συνεννόηση με την UEFA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί τόσο με τον κ. Βασιλειάδη, όσο και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σκοπός της επίσκεψης της FIFA στην Ελλάδα, το να βρεθεί μια ασυμβίβαστη λύση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η επιστολή
“Αγαπητέ και αξιότιμε Υπουργέ,

Έλαβα την επιστολή που μου στείλατε στις 12 Μαρτίου του 2018 και μελέτησα προσεκτικά τα στοιχεία της.

Η FIFA είναι σε συνεχείς επαφές με την UEFA και παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα, αναφορικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα, η Επιτροπή Ελέγχου της FIFA, υπεύθυνη στο να επιβλέπει και να παρακολουθεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό και απόψε μια επιτροπή θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τους αρμόδιους για την μετέπειτα δράση που θα ληφθεί.

Παρόλο που θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά συνέβησαν σε μια εγχώρια διοργάνωση και συνεπώς τα οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν εντάσσονται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής”EKTAKTO! Έρχεται η FIFA στην Ελλάδα…

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares