Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

EKTAKTO!Βασιλειάδης: “Αποφασίσαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος, EΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ”…

EKTAKTO!Βασιλειάδης: "Αποφασίσαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος, EΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ"...

Πριν από λίγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή της Super League. Είχε προηγηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα.

Αξίζει να τονιστεί πως το φύλλο αγώνα ‘καίει’ τον ΠΑΟΚ, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρονται:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: “Έχεις τελειώσει”.

“Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

4) “Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ”.

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

upd 1.57

όπως μεταδίδει το newsbomb

Τη διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επ’ αόριστον ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βασιλειάδης, θα ξεκινήσουν άμεσα συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να υπάρξει ένα πλαίσιο, πριν την κατάρτιση του οποίου δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όπως είπε, υπάρχει συνεχής επαφή με την UEFA, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να προστατευτεί η Εθνική.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο ποσοσφαιρικού «Grexit», επισήμανε ότι «τα πάντα είναι στο τραπέζι, αν δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του».

«Η κυβέρνηση, εδώ και τρία χρόνια, έχει δώσει μεγάλες μάχες για εξυγίανση του χώρου υοθ ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, αλλά μένουν πολλά περισσότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαντάσματα του παρελθόντος», ανέφερε.

Όπως είπε υπάρχει συνεχής επαφή με την UEFA.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares