Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έκτακτη είδηση: Χάλασε η “κλεισμένη” μεταγραφή του Ολυμπιακού – Θα… τρελαθεί ο Μαρινάκης…

Ο Ολυμπιακός διαχρονικά παρακολουθεί την αγορά της Σερβίας για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί Σέρβοι έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά τα τελευταία χρόνια. Τους τελευταίους μήνες οι «ερευθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για το σήμερα και πολύ περισσότερο για το αύριο του συλλόγου.Αυτός είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που ανήκει στην Παρτιζάν. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την επιθυμία του πιτσιρικά να έρθει στη χώρα μας η μεταγραφή μπαίνει στον πάγο. Αρχικά το θέμα κολλάει στις οικονομικές απαιτήσεις της Σερβικής ομάδας. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι δυο πλευρές θα έβρισκαν άκρη στα χρήματα της μετακίνησης του νεαρού. Ωστόσο εμπόδια βάζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Μάρκοβιτς γνωρίζει ότι δεν θα είχε φανέλα βασικού και θα δινόταν κάπου δανεικός. Κάτι τέτοιο δεν είναι μέσα στα άμεσα πλάνα του παίκτη και η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Τουλάχιστον για την ώρα.

Στο χέρι του ο Τζούνιορ ΠάιουςΑντίθετα με την περίπτωση του Σέρβου, στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του Τζούνιορ Πάιους. Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα ενεργοποιήσουν τη μεταγραφή του Αφρικανού στόπερ που έχει μείνει ελεύθερος από τον Πάκος Φερέιρα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Πάιους και να τον παραχωρήσει δανεικό στην πορτογαλική ομάδα που αγωνιζόταν.

Τέλος, κυκλοφορεί έντονα μια φήμη που θέλει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κοιτά τον Αντόνιο Ντοναρούμα για τη λύση πίσω από τον Ζοσέ Σα. Από την Τουρκία, επιμένουν πάντως πως ο Ολυμπιακός είχε επαφή με τον Κιριντιλί της Κόνιασπορ.

Shares