Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Έκρηξη στη Βηρυτό: Πληροφορίες για δύο Έλληνες τραυματίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας τους – Την τελευταία ώρα πληροφορίες που έχουν φτάσει και στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί μιλούν για νεκρό μέοος της ελληνικής κοινότητας -Οδηγίες ΥΠΕΞ προς τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο 

Δύο Έλληνες φέρονται μεταξύ των χιλιάδων τραυματιών που προκάλεσε η έκρηξη χθες στη Βηρυτό, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη. Την τελευταία ώρα όμως, πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει και νεκρός  από την ελληνική κοινότητα- και μιλούν για γυναίκα. Οι πληροφορίες αυτές έχουν φτάσει και στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην πρωτεύουσα του Λιβάνου δεν είναι δυνατό ακόμη να διασταυρωθούν και είτε να επιβεβαιωθούν, είτε να διαψευσθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστά περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας τους, καθώς χάος επικρατεί ακόμη στους δρόμους της πόλης, με την περίμετρο της έκρηξης να ξεπερνά τα 15 χιλιόμετρα.

Οδηγίες ΥΠΕΞ προς τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο

Οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στον Λίβανο και έχουν επηρεαστεί από τις εκρήξεις στον λιμένα της Βηρυτού εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την πρεσβεία της Ελλάδος στα τηλέφωνα 00961 78990315 και 00961 81507061, καθώς και με τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών, στο τηλέφωνο +30210368 1730 και στο e-mail: [email protected].

Shares