Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΕΚΡΗΞΗ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στη Βουλή κατά της ΝΔ! Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα ΙΣΛΑΜΙΚΗ… και ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….

H σημερινή (27/11/2019) ομιλία του Κ.Βελόπουλου, Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, στο κοινοβούλιο ήταν ένα ράπισμα στην οικονομική πολιτικής της κυβέρνησης για το θέμα της ΔΕΗ.

Ο Κ.Βελόπουλος στηλίτευσε τις καταστρεπτικές, διαχρονικές πολιτικές που αφορούν τη ΔΕΗ αλλά και τις προθέσεις της ΝΔ για τις ΑΠΕ και το λιγνίτη.

ΕΚΡΗΞΗ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στη Βουλή κατά της ΝΔ! Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα ΙΣΛΑΜΙΚΗ… και ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 27. November 2019

Ωστόσο δε γινόταν να μη σχολιάσει και τις πλήρως αποτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης στη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού.

H OMIΛΙΑ

ΓΙΑ ΔΕΗ

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τη σημαίνει ΔΕΗ. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Έχει 7 εκατομ. πελάτες. Καμμία άλλη εταιρεία δεν έχει τοσους πελάτες. Όμως οι πελάτες της δεν είναι απατεώνες και μπαταχτσήδες. Εσείς ευθύνεστε γιατί με την κακή πολιτική σας οδηγήσατε τη χώρα στα μνημόνια κόπηκαν οι μισθοί και συντάξεις και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν. Οι λαθεμένες πολιτικές και επιλογές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν την ΔΕΗ στο χείλος της καταστροφής. Γιατί κάνατε την εταιρεία εισπρακτικό μηχανισμό με τους φόρους που αναγκάζονται να πληρώνουν οι πολίτες.

Κ. Βελόπουλος: "Καταστρέψατε τη ΔΕΗ και τώρα πάτε να την ξεπουλήσετε! Ντροπή σας, είναι η εθνική μας ατμομηχανή"…

Κ. Βελόπουλος: "Καταστρέψατε τη ΔΕΗ και τώρα πάτε να την ξεπουλήσετε! Ντροπή σας, είναι η εθνική μας ατμομηχανή"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/34rYXyL

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 27. November 2019

Έξαλλος ο Κ. Βελόπουλος για τα ψέματα της ΝΔ με τον λιγνίτη: "Ξεπουλάτε την πατρίδα"…

Έξαλλος ο Κ. Βελόπουλος για τα ψέματα της ΝΔ με τον λιγνίτη: "Ξεπουλάτε την πατρίδα"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/34rYXyL

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 27. November 2019

Η ΔΕΗ εχει πρόσβαση σε κάθε νοικοκυριό και σε κάθε Έλληνα. Έχει τεράστιες υποδομές στη χώρα. Και αναφέρομαι στα αποθέματα λιγνίτη που εσείς θέλετε να καταργήσετε. Γιατί; Η Γερμανία και η Πολωνία που έχουν βαριά βιομηχανία χρησιμοποιούν λιγνίτη. Εσείς γιατί δεν τον θέλετε; Έχουμε τεράστια αποθέματα και εσείς δεν θέλετε το μοναδικό καύσιμο που μπορεί η χώρα να χρησιμοποιήσει ως κινητήριο δύναμη και θέλετε να τον καταργήσετε.

Λέτε ότι το θέμα είναι οι οφειλές στην ΔΕΗ. Να εξασφαλιστεί φθηνό ρεύμα στον καταναλωτή για να μπορεί να πληρώνει. Αντί να κάνετε ορθολογιστική πολιτική αφαιρώντας ΦΠΑ και λοιπούς φόρους και να μείνει η πραγματική οφειλή του ρεύματος σήμερα συζητάτε το ξεπούλημα της εταιρείας.

Λέτε ότι είναι 66.000 οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Βγάλτε μια λίστα με ονόματα. Γιατί δεν βγάζετε λίστα; Να δούμε ποιοι είναι αυτοί. Να δούμε πόσοι Αγγελόπουλοι υπάρχουν; Αλλά μεταξύ αυτών είναι οι δήμοι και τα υπουργεία σας που χρωστούν συνολικά 70 εκατ. ευρώ. Πληρώστε πρώτα εσείς και μετά εξορθολογήστε στην εταιρεία.

Συνεχώς μετακινούμε το πρόβλημα και τώρα εσείς έχετε αναλάβει την εξυγείανση, όπως κάνατε και με την Ολυμπιακή. Δεν θέλουμε κρατικό μονοπώλιο και θα κάνουμε ιδιωτικό μονοπώλιο. Δεν είναι ιερή αγελάδα οι ιδιωτικοποιήσεις. Δεν είναι θέσφατο.

Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε με τα παράγωγα. Είναι μια φούσκα που θα σκάσει και θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που πάτε να λύσετε. Με τα παράγωγα χρεωκόπησε η Καλιφόρνια. Δεν είναι η λύση των λύσεων. Έχει και επιπτώσεις.

Πάμε στις προσλήψεις προσωπικού. Έχουμε χιλιάδες αδικημένα στελέχη της ΝΔ που πρέπει να βολευτούν. Γιατί συνδέετε το κράτος με το κόμμα. Απογαλακτίστε το κράτος από το κόμμα. Ο πρωθυπουργός στην θεωρία είναι μεταρρυθμιστής αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν τους άλλους. Είχαμε παλιά τον Καρανίκα τώρα θα έχουμε τον Πατέρα. Και δεν μας λέτε τι μισθούς θα παίρνουν όλοι αυτοί. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τα 80 golden boys. Δεν ξέρουμε τι χρήματα θα παίρνουν. Δεν είναι δικά σας τα λεφτά κύριοι είναι των πολιτών.

Εθελουσία έξοδος: βγάζετε τους υπαλλήλους εκτός της υπηρεσίας για να μειώσετε το μισθολογικό κόστος και να την πουλήσετε ευκολότερα. Αφαιρείτε τα βάρη από την εταιρεία και την πουλάτε στον ιδιώτη φθηνότερα. Ως επιχειρηματίας το αντιλαμβάνομαι αλλά υπάρχουν και κοινωνικές προεκτάσεις. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τους παλιούς λέει θα τους πάτε σε άλλες υπηρεσίες και τους νέους θα τους κάνετε δώρο στον καινούργιο ιδιοκτήτη. Και ένας που είναι εναερίτης τι θα κάνει; Θα τον πάτε στο Υπουργείο δημοσίας τάξεως να κάνει τον αστυνομικό; Έχετε μια μανία στη ΝΔ να τα δώσετε όλα. Να ευνοήσετε τις ξένες εταιρείες. Δεν κάνετε βασικά πράγματα για να δείξετε ότι υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και ότι διαφέρετε από τις άλλες κυβερνήσεις. Και τι λέτε; Ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει ρεύμα θα χάνει το σπίτι του ; Αυτό λέτε; Γιατί δεν αποσυνδέετε τους λογαριασμούς από ΕΡΤ και λοιπούς φόρους; Βάζετε φόρους και χρέη που δεν αφορούν το ρεύμα που καταναλώνεται και έτσι οδηγήσατε την εταιρεία στην κατάρρευση.

Γιατί να προχωρήσουμε στην απολιγνιτοποίηση; Θα μας δείρουν οι Γερμανοί ή οι Πολωνοί που χρησιμοποιούν λιγνήτη ή η Κίνα και οι ΗΠΑ που είναι οι μεγαλύτεροι ρυπαντές του πλανήτη; Αν ήταν μια παγκόσμια νόρμα να το συζητήσουμε. Ποιοι θέλουν τους λιγνίτες; Θα σας πω εγώ. ΟΙ Γερμανοί και οι Κινέζοι. Και θα δείτε ότι σε ένα χρόνο από τώρα ή γερμανοί οι κινέζοι θα πάρουν την εταιρεία. Άρα μιλάμε για εκδούλευση. Οι Γερμανοί θα καίνε λιγνίτη έως το 2038 και εσείς βιάζεστε να απαλλαγείτε. Και μην μου πείτε πάλι για τα πρόστιμα. Τα πρόστιμα είναι «θα». Ελλάδα, Γερμανία και Πολωνία έχουν το 1/3 της παραγωγής λιγνίτη παγκοσμίως. Να λοιπόν το τυρί στη φάκα.

Χαμός στη βουλή! Κ. Βελόπουλος στη ΝΔ: "Είστε ψεύτες για τον λιγνίτη! Η Γερμανία θα τον χρησιμοποιεί μέχρι το 2038"…

Χαμός στη βουλή! Κ. Βελόπουλος στη ΝΔ: "Είστε ψεύτες για τον λιγνίτη! Η Γερμανία θα τον χρησιμοποιεί μέχρι το 2038"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/34rYXyL

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 27. November 2019

Είναι δυνατόν αγρότες να δίνουν τα χωράφια τους για να γίνουν φωτοβολταϊκά πάρκα; Αυτή η γη με το καλύτερο νερό, το καλύτερο έδαφος και το καλύτερο υπέδαφος. Δεν δίνετε κίνητρα στον αγρότη και αντί να παράγει κάνει το χωράφι του φωτοβολταϊκό πάρκο. Σκοτώνουμε τον πρωτογενή τομέα. Η Ολλανδία έχει 200 δις. από τον πρωτογενή τομέα. Το Ισραήλ 100 δις. Κι εμείς έχουμε μόνο 15 δις.

ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΔΙΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Πάμε και στο θέμα του Διώτη που αθωώθηκε. Ο Διώτης, της λίστας Λαγκάρντ αθωώθηκε. Γιατί λέει υπήρχε η λίστα αλλά δεν μπορούσε να την ελέγξει γιατί ήταν παράνομη η χρήση του usb. Όταν απαλλάσσεις τη ΖΗΜΕΝΣ, τη NOVARTIS, τον Διώτη κλπ. δεν εμπιστεύεται κανείς την δικαιοσύνη. 2.5000 Έλληνες κλέβανε την εφορία και κανείς δεν τιμωρήθηκε. Έτσι θα πάμε μπροστά;

ΕΘΝΙΚΑ – ΘΡΑΚΗ – ΝΤΟΚΟΣ
Και να κλείσουμε με το αγαπημένο μας θέμα. Εχουμε τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Δείτε την φωτογραφία αυτή. Δείτε τι έκανε ένα ασυνόδευτο προσφυγόπουλο στην Θράκη. Πήγε ο αστυνομικός να κάνει έλεγχο και του άνοιξε το κεφάλι. Λοιπόν έχουμε και λέμε: κάτω από 12 ετών μιλάμε για ασυνόδευτο παιδάκι, κάτω από 18 είναι ανήλικος και στα 23 είναι μαντράχαλος. Δεν μπορούμε να βάζουμε την Αγαπηδάκη του Σόρος συντονίστρια στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Δείτε τι κάνουν στην Αυστραλία. (φωτο) Τους βάζουν σε αυτό σκάφος, είναι πολύ ωραίο, έχει τρόφιμα, έχει νερό και τους κάνουν push back. Η πολυπολιτισμική Αυστραλία και όχι η Ελλάδα που επιχειρείτε να την κάνετε ισλαμική.

Έκρηξη του Κ. Βελόπουλου στη βουλή: "Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα ισλαμική, αλλά δεν θα το επιτρέψουμε"…

Έκρηξη του Κ. Βελόπουλου στη βουλή: "Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα ισλαμική, αλλά δεν θα το επιτρέψουμε"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/34rYXyL

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 27. November 2019

Και μία ερώτηση για τον πρωθυπουργό. Πώς επιλέγει τους συνεργάτες του; Μιλώ για τον κ. Ντόκο. Πώς είναι δυνατόν να είναι συνεργάτης του πρωθυπουργού, αυτός που μιλά για συνεκμετάλλευση Τουρκίας – Ελλάδας στο Αιγαίο για τα πετρέλαια; Δεν αφήνετε τίποτα στον Ελληνα. Εμείς επιμένουμε πρώτα ο Έλληνας και μετά όλοι οι άλλοι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares