Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Έκρηξη Αχαρνών: Σωρεία παραβάσεων στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου που εξερράγησαν

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 μια ισχυρή έκρηξη, με έναν τραυματία, συντάραξε την περιοχή στην Αχαρνών


Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε το LIVE NEWS και ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την έκρηξη που είχε σημειωθεί σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου στην Αχαρνών.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα εμπορίας φιαλών υγραερίου, με τον έναν τραυματία να μεταφέρεται με εκτεταμένα τραύματα στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν καταγγελίες για το κατάστημα, που ανήκει σε χονδρέμπορο εμπορίας και διαχείρισης φιαλών υγραερίου, σχετικά με παράνομες ενέργειες.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Πυροσβεστικής η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στο κατάστημα με άδεια για περίπου 10 φιάλες υγραερίου, υπήρχαν περισσότερες από 150.

Σε συνέχεια των καταγγελιών, υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για νόθευση υγραερίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Ο λόγος των εκρήξεων στο κατάστημα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ωστόσο η έρευνα της Πυροσβεστικής δείχνει σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares