Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι εργαζόμενοι της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ αποθεώθηκαν ως ήρωες μετά τη νίκη του Μπάιντεν (BINTEO)

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Οι εργαζόμενοι της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ αποθεώθηκαν ως ήρωες μετά τη νίκη του Μπάιντεν (BINTEO)

Οι εργαζόμενοι του USPS αποθεώθηκαν ως ήρωες μετά τη νίκη του Μπάιντεν…

Πλήθος κόσμου πανηγύριζε και αποθέωνε τους εργαζομένους της Αμερικανικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϋ το Σάββατο, μετά από έναν αριθμό ημερών από ψηφοδέλτια που στάλθηκαν σε βασικά κράτη και οδήγησαν τελικά το CNN και άλλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς να κηρύξουν τον Τζο Μπάιντεν νικητή του προεδρικού αγώνα.

Ο Joe Altenau, ο οποίος πήρε ένα βίντεο της σκηνής στο Μπρούκλιν, είπε ότι “είναι εξαιρετικά ευγνώμων για όλη τη δουλειά που έκανε το USPS για να προσφέρει με ασφάλεια εκατομμύρια ψήφους για Αμερικανούς σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας”.

Για τον Αλτενάου, η νίκη του Μπάιντεν σημαίνει να επιστρέψουμε στην εστίαση “στην επιστήμη, την αλήθεια και την ενσυναίσθηση και έναν πρόεδρο που θα αναζητήσει τα
καλύτερα συμφέροντα όλων των Αμερικανών, όχι μόνο εκείνων που τον ψήφισαν”.

Μόνο στην Πενσυλβάνια, υπήρχαν σχεδόν 2,6 εκατομμύρια ψηφοδέλτια ταχυδρομημένα, σύμφωνα με τον εκλογικό ιστότοπο του κράτους.

Αυτός είναι 10 φορές ο αριθμός των ψηφοφόρων που απουσιάζουν σε κανονικές εκλογές, ανέφεραν αξιωματούχοι. Αξιωματούχοι του USPS δήλωσαν νωρίτερα στο CNN ότι έχουν χειριστεί δεκάδες εκατομμύρια ψηφοφορίες σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Επειδή οι εργαζόμενοι στην ψηφοφορία στην Πενσυλβάνια δεν επιτρέπεται να επεξεργαστούν αυτές τις ψήφους μέχρι την ημέρα των εκλογών, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τερμάτισε εκείνη την ημέρα με ένα άνετο περιθώριο έναντι του Μπάιντεν.

Περισσότεροι δημοκράτες από τους Ρεπουμπλικάνους ψήφισαν απόντες λόγω της πανδημίας, και το προβάδισμα του Τραμπ σταδιακά διαβρώθηκε εκεί και αλλού τις επόμενες ημέρες, με τον Μπάιντεν να βρίσκεται μπροστά στην πολιτεία μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Το CNN και άλλοι πρότειναν τον Μπάιντεν ως νικητή των εκλογών το Σάββατο.

«Το USPS εγκρίνει», έγραψε ο Τζούντιθ Κάφκα σχετικά με τη σκηνή στο Σάββατο στο Μπρούκλιν.

Στο Τζέρσεϊ Σίτι του Νιου Τζέρσεϋ, πλήθη επευφημούσαν έναν ταχυδρομικό εργάτη, ο οποίος αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από έναν διάσημο.

«Μεγάλη αγάπη για το @USPS στο Τζέρσεϊ Σίτι σήμερα», έγραψε στο Twitter η Mahen Gunaratna, διευθυντής επικοινωνιών για το New Jersey Gov. Φιλ Μέρφι.

Περισσότερο από το 98% των ψήφων της Πενσυλβανίας είχαν μετρηθεί από το Σάββατο το απόγευμα.

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares