Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019 – Γεννηματά: Να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ…

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ψήφισε στο 100ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής. Εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Βενιζέλο.


Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα «να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα, όπως είπε οι πολίτες, «θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφέρειες. Στόχος είναι να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος. «Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά από οποιαδήποτε θέση επιθυμούσε. Οι απόντες απλώς ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση αν προσφέρθηκε στον κ. Βενιζέλο κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά απάντησε καταφατικά. «Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών για να δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές».

 

newsit

Shares