Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΕΚΚΛΗΣΗ του Ορμπάν στους ΛΑΟΥΣ της Ευρώπης: “Να στηρίξουμε κόμματα ΚΑΤΑ της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – Να προστατέψουμε τα παιδιά μας”…

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε στο Facebook την περασμένη Πέμπτη ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να στηρίξουν τις θέσεις των ηγετών κατά της…λαθρομεταναστεύσεως στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να μπορεί να προστατευθεί και μαζί “το μέλλον των παιδιών μας”.

Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε στο Σίμπιου της κεντρικής Ρουμανίας, στο περιθώριο μιας άτυπης συνόδου κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Ορμπάν δήλωσε ότι οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο μέλλον της Ευρώπης αλλά χωρίς τις απόψεις των απλών ανθρώπων, θα ήταν αδύνατο να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα.

«Θα μάθουμε τις απόψεις τους στις εκλογές», είπε στη συνέχεια. “Αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε σήμερα είναι ότι η Ουγγαρία αντιπροσωπεύει την άποψη ότι η λαθρομετανάστευση πρέπει να σταματήσει”.

Φτάνοντας στο χώρο της συνάντησης, ο Ορμπάν κάλεσε τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές και ζήτησε από τους Ούγγρους να υποστηρίξουν τη Δημοκρατική Συμμαχία Ούγγρων στη Ρουμανία (RMDSZ).
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Shares