Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εκατομμύρια παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στην ΕΕ: 5.497 στην Ελλάδα -Ποιοι και γιατί τις αποκρύπτουν

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία της Εudravigilαnce αναφορικά με τις δηλωμένες παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, η ανάλυση των οποίων μας δείχνει πως στην Ελλάδα μάλλον υποκαταγράφονται τα περιστατικά. 

Η Εudravigilαnce είναι ουσιαστικά η ευρωπαϊκή πλατφόρμα στην οποία καταγράφονται οι ανεπιθύμητες παρενέργειες, και οι θάνατοι, μετά από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Να τονίσουμε πως δεν σημαίνει πως όσες παρενέργειες δηλώνονται οφείλονται στο εμβόλιο, αυτό στη συνέχεια εξετάζεται από ειδικούς επιστήμονες και τα αποτελέσματα βγαίνουν… μετά από αρκετό καιρό.

Μέχρι τις 17 Ιουλίου 2021 στην ΕΕ είχαν καταγραφεί 1.823.219 παρενέργειες, οι μισές απ’ αυτές ήταν σοβαρές. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μέχρι τις 24 Ιουλίου 2021 είχαν καταγραφεί μόλις 5.497 και γράφουμε μόλις καθώς σε σχέση με τις παρενέργειες που έχουν καταγραφεί σε άλλα κράτη ο αριθμός 5.497 φαντάζει μικρός. Είναι υπερήρωες οι Έλληνες ή έχουν τίποτα ιδιαίτερα γονίδια και δεν τους «πιάνουν» οι παρενέργειες; Προφανώς και όχι! 

Πλέον όλοι μας γνωρίζουμε αρκετούς εμβολιασμένους, πολλοί απ’ αυτούς εμφάνισαν έστω και κάποια ήπια παρενέργεια μετά από τον εμβολιασμό τους, είτε αυτή ήταν πυρετός, είτε πονοκέφαλος, είτε έντονος πόνος. Μπορεί αυτή η παρενέργεια να μην θεωρείται θανατηφόρα αλλά πόσες απ’ αυτές καταγράφηκαν; Καμία; Σχεδόν καμία;

Η απάντηση όλων των ιατρών σχεδόν είναι πως είναι φυσιολογική παρενέργεια και δεν κάνουν καν αναφορά για καταγραφή τους. Είναι σωστό αυτό; Σύμφωνα με όσα λέει ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στο pronews.gr «όχι».

Ο γιατρός τονίζει πως «δεν γίνεται σωστά η φαρμακοεπαγρύπνηση στην Ελλάδα», προσθέτοντας πως «δεν είναι ικανός κανένας να κρίνει άμεσα εάν έναν περιστατικό οφείλεται σε εμβόλιο ή όχι, οπότε θα πρέπει να καταγράφονται όλα». Ενώ τονίζει πως «όταν καταγράφεις επιλεκτικά συμμετέχεις σε απόκρυψη παρενεργειών». 

Μάλιστα η κατάσταση η κατάσταση στην καταγραφή των θανάτων μάλλον είναι χειρότερη. Άλλωστε αρκετοί πέθαναν μετά το εμβόλιο, κανείς (;) δεν πέθανε επισήμως από το εμβόλιο. Το πόσοι θάνατοι στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί μετά το εμβόλιο είναι άγνωστο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μόλις 2, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, καθώς δεν υπάρχει πουθενά επίσημα ο αριθμός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όμως της υποκαταγραφής των θανάτων είναι η περίπτωση του 35χρονου από την Κόρινθο ο οποίος πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Αμέσως το νοσοκομείο της Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο θάνατος του δεν οφείλεται στο εμβόλιο, όμως ο πατέρας του 35χρονου δημοσίευσε την γνωμάτευση που δείχνει πως ο 35χρονος κατέληξε «από άγνωστη αιτία».

Για να γίνει πιο κατανοητό το μέγεθος της υποκαταγραφής ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, δημοσίευσε πίνακες στους οποίους γίνεται η σύγκριση μεταξύ των παρενεργειών που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και αυτών που έχουν καταγραφεί στην Αυστρία.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να κλείνει τα μάτια. Συνεχίζουν να αποσιωπούνται οι παρενέργειες εμβολίων», γράφει αρχικά στη δημοσίευση του.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύγκριση Ελλάδας με Αυστρία

«Πριν από 40 μέρες περίπου είχα κάνει μία ανάρτηση, όπου συγκρίνονταν οι αριθμοί των επίσημα δηλωμένων παρενεργειών των εμβολίων για τον Covid-19, από δύο χώρες, την Ολλανδία και την Ελλάδα, όπως τις είχαν δηλώσει οι δύο χώρες, ως την 19 Ιουνίου, στην αρμόδια υπηρεσία του ευρωπαϊκού οργανισμού Ε.Μ.Α, την Εudrαvigilαnce.

Η σύγκριση εκείνη ήταν συντριπτική για την Ελλάδα!», αναφέρει ο Δ.Αρβανίτης.

Η αποφυγή των κίτρινων καρτών συνεχίζεται 

«Είχα αναφέρει τότε κάτι που είναι πασίγνωστο: ότι ο μέσος Ελληνας γιατρός δεν τα πάει καλά με την συμπλήρωση κίτρινων καρτών, για παρενέργειες φαρμάκων και εμβολίων.
Αυτό το γνωρίζει ο καθένας, είχα γράψει, αλλά με τούτα τα “εμβόλια” η υποκαταγραφή έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο!

Συνεχίζουν να μου έρχονται αμέτρητες καταγγελίες από διάφορους, που έκαναν εμβόλιο είτε οι ίδιοι, είτε κάποιος δικός τους και που εμφάνισαν παρενέργειες, που όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν τους έδωσε σημασία, όταν πήγαν να την αναφέρουν!

Οχι μόνο αυτό, αλλά το κακό είναι ότι υπάρχουν ακόμη και περιστατικά που νοσηλεύτηκαν και παρόλο που νοσηλεύτηκαν, ουδείς συμπλήρωσε κίτρινη κάρτα για αυτούς!
Ισως, εκτός από την παροιμιώδη βαριεστημάρα και τον ωχαδερφισμό, να έχουν δοθεί και εντολές, να αγνοούν όσους μπορούν, (εκτός αν οι συγγενείς είναι ιδιαίτερα επίμονοι, πράγμα όχι συχνό στην Ελλάδα…)

Τα πολλά λόγια όμως, αν δεν συνοδεύονται από αριθμούς, θα ήταν μόνο για να περνάει η ώρα».

Τέσσερα πινακάκια πολύ αποκαλυπτικά 

«Στα παρακάτω 4 πινακάκια, φαίνονται οι παρενέργειες των νέων εμβολίων, όπως τις έχουν δηλώσει οι χώρες της Ευρώπης, στην υπηρεσία Εudravigilαnce, του Ε.Μ.Α.

Το κάθε ένα πινακάκι αφορά ένα μόνο εμβόλιο, ξεχωριστά.

Πήρα σαν χώρα σύγκρισης με την Ελλάδα, την Αυστρία, επειδή:

1) Οι δύο χώρες έχουν χρησιμοποιήσει και τα 4 εμβόλια

2)  Εχουν παραπλήσιο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων.
(Ελλάδα 46,8 %,  Αυστρία 48 %)

3) Εχουν χορηγήσει παραπλήσιο αριθμό ενέσεων, ανά χίλιους κατοίκους , με λίγο περισσότερους η Αυστρία.
Αυστρία:  1.043 δόσεις /1000 κατοίκους
Ελλάδα:     986 δόσεις / 1.000 κατοίκους»

Αριθμός παρενεργειών που δήλωσαν

1) PFIZER

Αυστρία:  7.836
Ελλάδα :   2.688  (3 φορές λιγότερες )

2) ASTRA-ZENEKA
Αυστρία: 16.788
Ελλάδα: 1.387 (12 φορές λιγότερες)

3) MODERNA
Αυστρία: 1.352
Ελλάδα:  200 (7 φορές λιγότερες)

4) Johnson & Johnson
Αυστρία: 72
Ελλάδα: 70 (ο αριθμός δόσεων του J&J είναι ελάχιστος)

Συγκεντρωτικά

Αυστρία:  26.048 παρενέργειες
Ελλάδα: 4.345 (6 φορές λιγότερες! )

Μα η Ελλάδα έχει κάνει και περισσότερες δόσεις εμβολίων κιόλας.

Αυστρία:  9.390.000 δόσεις
Ελλάδα:  10.160.000 δόσεις

Οπότε αν η Αυστρία δήλωσε 26.048 παρενέργειες, η Ελλάδα αναλογικά θα έπρεπε να είχε δηλώσει  28.200 παρενέργειες.

Για αυτό η αναλογία ανά εκατομμύριο δόσεων είναι ακόμη δυσμενέστερη για την Ελλάδα:

Αριθμός παρενεργειών ανά εκατομμύριο δόσεων

Αυστρία: 2.774
Ελλάδα:  428  ( 6,5 φορές λιγότερες)

Ενώ καταλήγει στο: «Θα περίμενε κανείς (ή θα μπορούσε καλόπιστα να υποθέσει) ότι μετά από την προηγούμενη ανάρτηση-καταγγελία που έκανα την 22α Ιουνίου, κάτι ίσως να έχει βελτιωθεί στο σύστημα καταγραφής παρενεργειών της Ελλάδας.

Δεδομένου ότι εκείνη η ανάρτηση γνώρισε κοινοποιήσεις και αναδημοσιεύσεις σε χιλιάδες τοίχους, έγινε βίντεο στο YOUTUBE στο κανάλι του PRONEWS, με χιλιάδες προβολές, τα ανέλυσα και ζωντανά σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ3 κλπ.

Σίγουρα έφτασε και στα μάτια και αυτιά ιθυνόντων.

Αλλά μάταια, όπως θα αποδείξω αμέσως.

Τότε που έκανα την σύγκριση με την Ολλανδία, κράτησα και τα νούμερα της Αυστρίας, (αν και δεν την ανέφερα), ακριβώς για να δω αν μετά από καιρό τουλάχιστον θα άλλαζε τίποτε.

Τα τότε αποτελέσματα (19 Ιουνίου) ήταν:
– Αυστρία: 19.800 (είχε κάνει 7 εκατομμύρια δόσεις)
– Ελλάδα: 3.493  (είχε κάνει 7,6 εκατομμύρια δόσεις)

Από τότε ως τα τωρινά αποτελέσματα (24 Ιουλίου) οι δύο χώρες έχουν προσθέσει παρόμοιο αριθμό δόσεων:
Αυστρία: + 2,4 εκατομμύρια δόσεις
Ελλάδα:  + 2,5 εκατομμύρια δόσεις

Οι παρενέργειες που προστέθηκαν  από τότε, για αυτά τα περίπου 2,5 εκατομμύρια δόσεις, είναι:
Αυστρία: + 6.248
Ελλάδα: + 850 (7,5 φορές λιγότερες!!)»

Ο Κ.Αρβανίτης καταλήγει στο συμπέρασμα πως «από την προηγούμενη σύγκριση (δεδομένα 19 Ιουνίου) ως την τωρινή (δεδομένα 24 Ιουλίου) όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το πρόβλημα της υποκαταγραφής των παρενεργειών στην Ελλάδα, αλλά επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο!»

«Στην Ελλάδα είναι σε μεγάλο βαθμό αποκλεισμένες από τα μεγάλα κανάλια οι ειδήσεις που αναφέρονται σε παρενέργειες εμβολίων, εκτός από ελάχιστες πολύ κραυγαλέες περιπτώσεις, που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού,  είναι οι μόνες που έχουν ακουστεί. 

Για θανάτους από εμβόλια βέβαια, ούτε λόγος!

Αν και στην ευρωπαϊκή υπηρεσία Εudrαvigilαnce έχουν ήδη αναφερθεί (ως 9 Ιουλίου) κάπου 17.500 θάνατοι, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε ένας από αυτούς δεν έχει συμβεί στην Ελλάδα, αν πιστέψουμε αυτά που ακούμε κάθε φορά στις ειδήσεις…», συμπληρώνει.

Και φυσικά θα πρέπει να τονιστεί πως όλο αυτό γίνεται την ώρα που η κυβέρνηση πιέζει για υποχρεωτικούς και μαζικούς εμβολισμούς, ενώ πλέον ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και σε παιδιά άνω των 12 ετών.

Shares